De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Annemarieke Driessen

Annemarieke spreekt, weet waar ze het over heeft en raakt met een lach en een traan. Positieve gezondheid, omgaan met verandering en inspirerend leiderschap. Een inspirerend verhaal, dat prikkelt, door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van een organisatie. Hierdoor raakt zij en zet ze mensen in beweging. Soms voor even en vaak voor heel het leven. Zij activeert mensen, hoe zij waarde toevoegen, waar hun kracht ligt en waar kansen liggen. Een verhaal dat raakt, je bewust maakt en dat bij blijft. 

Annemarie Driesen

Haar verhaal

Op mijn 24ste was ik in de bloei van mijn leven! Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Ik werd geconfronteerd met een acute dwarslaesie. Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor mij. Je kunt je voorstellen dat dit de koers van mijn leven bepaalde.

Ik mag dan een dwarslaesie hebben, ik bén het niet. Wat ik wel ben, is iemand die gevormd is door uitdagende periodes, die weet hoe een 180-graden-verandering voelt en die weet wat werken aan jezelf betekent (fysiek en mentaal). Ik ben nog steeds ondernemer, alleen mijn missie heeft zich verdiept. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen en organisaties raken, inspireren en motiveren. 

Aanmelden

Lees meer over Milo Berlijn, Richard de Hoop , de locatie de Speeldoos of ga terug naar Festival van de Gastvrijheid