Organisatie

WijGastvrij is dé organisatie voor medewerkers, managers en koks die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken en gastvrijheid. Professionals die het beste uit zichzelf willen halen, die hart hebben voor de bewoner en de patiënt. En graag in contact komen met vakgenoten. 

We zijn een beroepsvereniging met een eigen glossy, genaamd Uitblinkers. Komt vier keer per jaar uit in een oplage van 4000. Met thema’s en tips. Verhalen over uitblinkers door uitblinkers. Verrassend en no-nonsense.  

Omdat scholing belangrijk is hebben we onze eigen Wijs Academie voor Uitblinkers opgericht. Scholing op maat voor alle leden. Tegen een betaalbare prijs. Een leven lang werken is een leven lang leren.

Belangrijk is ook de evenemententak van WijGastvrij. Organiseert bijeenkomsten die ertoe doen. Om daar wijzer van te worden, anderen te ontmoeten, sfeer te proeven. WijGastvrij zet zich in om de doelgroepen te inspireren, te motiveren en te stimuleren in het vak gastvrijheid op het gebied van eten en drinken in de zorg.

  • Uniek doordat alle geledingen van gastvrijheidsmedewerker tot manager vertegenwoordigd zijn.
  • Een beroepsvereniging met een eigen glossy gemaakt voor en met de verhalen van de uitblinkers
  • WijS academie, scholing op maat voor alle leden. Tegen een betaalbare prijs. Een leven lang werken is een leven lang leren
  • Certificering van beroepen (servicemedewerker, kok smaaksturing etc.)
  • Een ‘place to be’ waar we doen ontmoeten en van elkaar leren
  • Het creëren van een open structuur om samen doelen te realiseren
  • WijGastvrij komt naar u toe, d.m.v. training, congres en evenement in uw regio

Als beroepsvereniging zich blijft inzetten om de doelgroepen te inspireren, motiveren en stimuleren in het vak gastvrijheid

Bestuur

Het bestuur bestaat uit vijf personen:

Michel Overwijk     –  Voorzitter

René van der Gun  –  Secretaris

Paul Hoogmoed      – Penningmeester / webmaster

Ron van der Laan  –  Bestuurslid

Maarten Bijlsma – Bestuurslid

Daarnaast zijner verschillende commissies actief o.a. met het organiseren van activiteiten, de Wijs uitblinkers Academie.

Wil je meedoen?

Stuur een e-mail aan het bedrijfsbureau .