May
28
Asperge diner 2018 (WijGastvrij & Gastronomisch Gilde).
 

Inschrijven voor het aspergediner georganiseerd door Gastronomisch Gilde & WijGastvrij.

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over het Aspergediner 2018

Ja, ik kom naar 'Asperge diner 2018 (WijGastvrij & Gastronomisch Gilde).' op Monday 28 May 2018!
Ik kom met personen (maximaal 4)
1e Naam (€ 37,50)
2e Naam (€ 37,50)
3e Naam (€ 45,-)
4e Naam (€ 45,-)
E-mailadres contactpersoon
Lid van
Uw telefoonnummer
Hier kun u bijzonderheden vermelden, bv. dieetwensen
De all-inclusive prijs van € 37,50 p.p. is alleen voor leden met partner/introducee. De overige deelnemers, ingeschreven als deelnemer 3 en 4, betalen € 45,00 p.p.
Wij verzoeken u om het totaalbedrag van uw reservering, over te maken, voor 23 mei op bankrekeningnummer NL76 INGB 0656 7756 61 t.n.v. de penningmeester dhr. T.C.W. Hoeing.

Wilt u bij de betaling vermelden 'Aspergediner 2018'?
Na ontvangst van het verschuldigde bedrag ontvangt u een bewijs van inschrijving.

Annuleren met behoud van restitutie kan tot en met woensdag 23 mei, Hierna zal, ook bij overmacht, geen restitutie plaats vinden van de betaling.

Contant betalen is niet meer mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Bestuur WijGastvrij & Gastronomisch Gilde Regio Zuid Holland


May
31
Best value procurement (management bijeenkomst)
 

31 mei 2018– Studio Senses / Zwolle – Schokkerweg 5 8042 PC

Het Nieuwe Inkopen wordt het wel genoemd: aanbestedingen volgens het BVP-principe. Prestatie-inkopen is voor veel van ons een nieuw fenomeen waar we nog niet zo heel veel over weten. In 2010 werd deze methodiek geïntroduceerd en heeft zijn weg inmiddels ook in de gezondheidszorg gevonden

De Theorie – Prestatie-inkoop is een inkoopmethodiek waarbij de inschrijvingen worden gewaardeerd volgens het principe dat de meeste waarde moet worden verkregen voor de laagste prijs. Werkt het in de praktijk ook echt zo? Danielle Wouters, aanbestedingsspecialist, heeft veel ervaring op het gebied van opdrachtgevers begeleiding in dergelijke trajecten. Zij helpt ons de theorie beter begrijpen.

Opdrachtnemers – BVP is een uitgelezen kans om je sterke kanten te laten zien. Hoe kijkt het bedrijfsleven (de opdrachtnemers) tegen deze ontwikkeling aan? Janneke Oriens van Strategic Proposals NL

De Opdrachtgever – Wat zijn de ervaringen intussen? Collega’s aan het woord die inmiddels ervaring met BVP hebben opgedaan. Ron Laurentius (Hoofd Voeding GGZWNB) neemt ons mee in de door hem opgedane ervaringen.neemt ons mee in dit proces vanuit de ondernemersvisie. (deze bijdrage komt tot stand in samenwerking met JDE & Bidfood )

12.00- 13.00 uur – ontvangst van de deelnemers met een goede lunch.

13.00 – 13.15 uur. Welkom door dagvoorzitter en de gastheer; introductie en toelichting op het thema.

13.15 – 14.00 uur. Danielle Wouters (zelfstandig aanbestedingsadviseur) Zij zal BVP belichtten vanuit de theoretische en juridische kaders.

14.00– 15.00 uur. Janneke Oriens (Adviseur Strategic Proposals NL) Zij belicht het thema vanuit de ondernemerskant.

15.00 – 15.30 uur. Korte break (koffie; thee; frisdranken; water en een lokale lekkernij)

15.30 – 16.15 uur. Ron Laurentius (Hoofd Voeding GGZWNB) Ron deelt zijn praktijkervaringen rondom een BVP aanbesteding voor het voedingspakket.

16.15 uur. Wrap-up door de dagvoorzitter.

16.30 – 17.30 uur. Netwerkborrel. Hierbij worden zowel frisdranken alsook wijn en bier geserveerd. Nootjes en warme borrelhapjes completeren het geheel.

17.30 uur einde.

 

31 mei 2018– Studio Senses / Zwolle – Schokkerweg 5 8042 PC

Ja, ik kom naar 'Best value procurement (management bijeenkomst)' op 31-05-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Jun
7
Algemene ledenvergadering (ALV)
 

Algemene jaarvergadering zal plaatsvinden op donderdag 7 juni 2018 (in de middag).

Hieraan gekoppeld diverse leuke culinaire workshops.

 

Meer bijzonderheden volgen

Ja, ik kom naar 'Algemene ledenvergadering (ALV)' op 07-06-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Jun
21
Ondervoeding (landelijk programma)
 

Ondervoeding en alles wat daarmee samenhangt staat nog steeds in het brandpunt van de belangstelling. Nog nooit was de aandacht in de zorg voor goede, gezonde en vooral gevarieerde voeding zo groot als nu. WijGastvrij, als beroepsvereniging voor mensen die zich binnen het zorgdomein met goede voeding bezighouden, wil door het organiseren van deze landelijke bijeenkomst een bijdrage leveren aan de bewustwording rondom dit onderwerp en het verder verbeteren van het eten en drinken van patiënten en bewoners die binnen de muren van de zorginstellingen verblijven.

Feit: 10 – 15% van in het verpleeghuis wonende ouderen is ondervoed. Bij zelfstandig wonende ouderen is dat percentage (maar) 7 %. 15 – 25% van de ziekenhuispatiënten zijn ondervoed.

Zomerbijeenkomst 2018 – 21 juni, Thema: Ondervoeding , Locatie: Diakonessenhuis in Utrecht

Programma wordt later bekend gemaakt

Locatie: Diakonaissenhuis te Utrecht

Ja, ik kom naar 'Ondervoeding (landelijk programma)' op 21-06-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Sep
20
Verrassen en verleiden – Trends en ontwikkelingen in de keuken (Noord)
 

Programma wordt later bekend gemaakt

Locatie: Antonius Ziekenhuis te Sneek

Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden – Trends en ontwikkelingen in de keuken (Noord)' op 20-09-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Sep
27
Verrassen en verleiden Trends en ontwikkelingen in eten en drinken (Managementbijeenkomst)
 

Programma wordt later bekend gemaakt.

Samenwerking met het van Hoeckel

Locatie: ZIN-Lab   Kennedylaan 3, 5466 AA Veghel

Wat is ZiN?

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en business. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd.

  •  ZiN is innovatief
  •  ZiN is verbindend
  •  ZiN is adembenemend
  • Bekijk de 360 graden video Mocht je nieuwsgierig zijn naar ZiN Inspiratielab, dan kun je met deze 360° video alvast een kijkje nemen, een real life experience! Hiermee prikkelen we alvast je zintuigen vóórdat je een training of masterclass in ZiN Inspiratielab komt volgen.
Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden Trends en ontwikkelingen in eten en drinken (Managementbijeenkomst)' op 27-09-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Oct
4
Verrassen en verleiden – Trends en ontwikkelingen in de keuken (Midden)
 

Programma wordt later bekend gemaakt.

Locatie: ROC Amsterdam

 

Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden – Trends en ontwikkelingen in de keuken (Midden)' op 04-10-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Oct
25
Verrassen en verleiden – Trends en ontwikkelingen in de keuken (Zuid)
 

Programma wordt later bekend gemaakt.

Locatie:

ETZ Elisabeth
Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC Tilburg

 

Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden – Trends en ontwikkelingen in de keuken (Zuid)' op 25-10-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Nov
15
Dag van de Gastvrijheid 2018
 

Donderdag 15 november 2018 vindt de volgende editie van de Dag van de Gastvrijheid plaats.

Een grootschalig evenement op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. Een inspirerend event voor gastvrijheidsmedewerkers, koks en managers in de zorg.

Bekijk de film van de Dag van de gastvrijheid 2016:

Een zeer geslaagde dag: door de bezoekers beoordeeld met een 8!

Inschrijven kan binnenkort op de website van de dag van de gastvrijheid

Op de hoogte gehouden worden, schrijf je in voor de nieuwsbrief.