Sep
27
Verrassen en verleiden (Managementbijeenkomst)
 

Het Verrassen & Verleiden van onze gasten (patiënten & bewoners) is geen simpele opgave. Of toch wel…? Wat zijn onze valkuilen in dat traject? Wie bepaalt eigenlijk hoe we verrassen & verleiden (of moeten we zeggen ‘verwennen’?)

Drie sprekers zullen zich over dit thema buigen, ieder met een eigen invalshoek.

Samenwerking met het van Hoeckel

Locatie: ZIN-Lab Kennedylaan 3, 5466 AA Veghel

12.00 13.45 uur. Ontvangst van de deelnemers met een goede lunch.

12.45 13.00 uur. Opening Welkom door dagvoorzitter en gastheer; introductie van en toelichting op het thema.

13.00 14.00 uur. Pia Naber, (HRD Professionals) trainer, coach en part-time cabaretier. Vanuit de invalshoek Gedrag (Mens)

14.00 15.00 uur. Sepp Rickli, hospitality consultant en hotel coach vanuit de invalshoek Omgeving

15.00 15.30 uur. Korte break

15.30 16.30 uur. Claudia Lucardi, (Vuur+Vlam) Feel Good Food Vanuit de invalshoek Product.

16.30 uur. Wrap-up door de dagvoorzitter.

16.45 17.30 uur. Netwerkborrel

Wat is ZiN?

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en business. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd.

  • ZiN is innovatief
  • ZiN is verbindend
  • ZiN is adembenemend
  • Bekijk de 360 graden video
    Mocht je nieuwsgierig zijn naar ZiN Inspiratielab, dan kun je met deze 360° video alvast een kijkje nemen, een real life experience! Hiermee prikkelen we alvast je zintuigen vóórdat je een training of masterclass in ZiN Inspiratielab komt volgen.
Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden (Managementbijeenkomst)' op 27-09-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Oct
4
Verrassen en verleiden (Midden)
 

Organisatie in samenwerking met ROC Amsterdam

Het Verrassen & Verleiden van onze gasten (patiënten & bewoners) is geen simpele opgave. Of toch wel…? Wat zijn onze valkuilen in dat traject? Wie bepaalt eigenlijk hoe we verrassen & verleiden (of moeten we zeggen ‘verwennen’?)

Op 4 oktober 2018 organiseren wij een bijzondere Regiobijeenkomst in de Bidfood Food Yard.

Programma:

12.00 uur Ontvangst inclusief welkom

13.15 uur Amanda Classen –programmamanager Hospitality bij Cordaan. Zij vertelt alles over de Cordaan visie op Hospitality: ‘Koers 2020’.

13.35 uur Alexandra Otto—teammanager facilitaire dienst bij Cordaan. Zij vertelt hoe de visie naar de werkvloer van Cordaan wordt vertaald.

13.55 uur Roelie van der Bos—projectleider ROCvA. Samen met haar team is zij verantwoordelijk voor de cursussen & trainingen en werkt nauw samen met Cordaan.

14.15 uur Martin Ambachtsheer— culinair adviseur bij Bidfood. Met hem gaan we lekker, makkelijk en inspirerend koken.

Vanaf 16.30 uur is er natuurlijk weer de bekende Netwerkborrel

Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden (Midden)' op 04-10-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij

Oct
25
Verrassen en verleiden (Zuid)
 

Het Verrassen & Verleiden van onze gasten (patiënten & bewoners) is geen simpele opgave. Of toch wel…? Wat zijn onze valkuilen in dat traject? Wie bepaalt eigenlijk hoe we verrassen & verleiden (of moeten we zeggen ‘verwennen’?)

Locatie:

ETZ Elisabeth
Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC Tilburg

Het programma voor deze bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

12.00- 13.00 uur – ontvangst van de deelnemers met lunch.

13.00 – 13.15 uur – Welkom door (dag)Voorzitter en Introductie van het thema.

13.15 – 14.00 uur – Will van der Heijden, Teamleider Voeding ETZ -locatie Elisabeth. Will zal het gastvrijheidsconcept van het ETZ ontrafelen onder de titel “Buitengewoon Verrassen & Verleiden”.

14.00 – 15.00 uur – De firma Jos ten Berg zal een workshop Aankleding & Inrichting verzorgen waarbij duidelijk zal worden wat de invloed van de juiste inrichting van bijvoorbeeld een restaurant is in de zorg.

15.00 – 15.30 uur – korte break

15.30 – 16.15 uur – Threewise met een workshop Wat is eigenlijk een Gastvrije houding? Middels een interactieve sessie krijgt u de belangrijkste handvatten aangereikt.

16.15 uur – Wrap-up en afronding door de (dag)Voorzitter.

16.30 uur – netwerkborrel.

17.30 uur einde.

 

 

Ja, ik kom naar 'Verrassen en verleiden (Zuid)' op 25-10-2018!
Naam
E-mailadres
Organisatie
Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van Wij Gastvrij