De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Uitblinkers 28 het land in

De inhoud

Uitblinkers 28 komt deze week naar je toe. Wat kun je verwachten? Hieronder de belangrijkste onderwerpen. 

  • Een keuken die na 25 weer wordt geopend in een zorgcentrum. Twee koks bereiden hier dagelijks de maaltijden.
  • Wat je eet beïnvloedt je gedrag en je gevoel. Een psycholoog geeft uitleg.
  • Innovaties die het herstel bevorderen. Bezoek op 9 januari een care-symposium op de Horecava.
  • WijGastvrij bereidde een diner ten behoeve van een aanschuiftafel. Een verslag.
  • Eiwitsupplementen zijn op meerdere plekken verkrijgbaar. Hoe beoordeel je ze?
  • Zelf afwasmiddel maken en andere tips om te besparen.
  • Een ziekenhuis dat maar liefst 73% vegetarisch serveert. Hoe pak je dat aan?
  • Hoe kun je bewoners of patienten overtuigen om een bepaalde menukeuze te maken?
  • Monique Adelaar was begeleider voeding. Ze heeft alles gegeven en ging noodgedwongen met vervroegd pension.
  • Bijzonder kookboek. One Pro adviseert om één proteïnesoort per maaltijd te gebruiken.  
  • Uitblinker van het Jaar 2024. Wie kunnen we nomineren?
  • Regenereren is dus een vak. Verslag van een speciale sessie.
  • Back to de boer. Een ziekenhuis en een zorginstelling kopen rechtstreeks in van boeren.