Uitblinkers 28 komt deze week naar je toe. Wat kun je verwachten? Hieronder de belangrijkste onderwerpen.
- Een keuken die na 25 weer wordt geopend in een zorgcentrum. Twee koks bereiden hier dagelijks de maaltijden.
- Wat je eet beïnvloedt je gedrag en je gevoel. Een psycholoog geeft uitleg.
- Innovaties die het herstel bevorderen. Bezoek op 9 januari een care-symposium op de Horecava.
- WijGastvrij bereidde een diner ten behoeve van een aanschuiftafel. Een verslag.
- Eiwitsupplementen zijn op meerdere plekken verkrijgbaar. Hoe beoordeel je ze?
- Zelf afwasmiddel maken en andere tips om te besparen.
- Een ziekenhuis dat maar liefst 73% vegetarisch serveert. Hoe pak je dat aan?
- Hoe kun je bewoners of patienten overtuigen om een bepaalde menukeuze te maken?
- Monique Adelaar was begeleider voeding. Ze heeft alles gegeven en ging noodgedwongen met vervroegd pension.
- Bijzonder kookboek. One Pro adviseert om één proteïnesoort per maaltijd te gebruiken.
- Uitblinker van het Jaar 2024. Wie kunnen we nomineren?
- Regenereren is dus een vak. Verslag van een speciale sessie.
- Back to de boer. Een ziekenhuis en een zorginstelling kopen rechtstreeks in van boeren.