De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Op 17 oktober is het zover!!!

PIMP goes Health and Care en gaan we ZORGen voor een ongelofelijke glimlach!

10 % korting voor lezers van Uitblinkers.

De show 

Werkdruk, ziekteverzuim, processen, protocollen, VIM-gesprekken, het EVP, mondige patiënten/ouderen, enz. Patiëntenzorg is meer dan ‘techniek’ en ‘ergernissen’ of meer dan een ingreep of behandeling. Het is ook oog hebben voor de patiënten/bewoners/gasten en collega’s en voor de omgeving van de patiënt, van verontruste ouders tot en met grootouders. Hoe laat JIJ mensen in een emotionele context zich op z’n minst beter voelen in een tijd waarin persoonlijke aandacht telkens schaarser wordt? Zodanig dat ze op professionele wijze efficiënt en effectief hun taak binnen de organisatie vervullen en daar zelf heel veel plezier aan beleven

Je kunt Milo Berlijn rustig ‘de grootste stageloper van Nederland’ noemen. Voor deze show ging hij undercover als voedingsassistent, zorg ondersteuner, schoonmaker, operatie assistent, helpende, zat hij in talloze poliklinieken het gedrag van de medewerkers en gasten te observeren en was hij Mystery Guest in verzorgings- en ziekenhuizen.

Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een compacte, zinderende sessie van 1 1/2 uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt de PIMP ZorgShow Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd.

Kaarten op: www.pimptheatershow.nl  Gebruik de code WIJGASTVRIJ10 voor 10 % korting