ETZ zet eten in voor sneller herstel

‘Eten voor jou’ nieuw concept: eten, bewegen en medicijnen Eten, bewegen én medicijnen. Samen zorgen ze er voor dat patiënten sneller herstellen. Om dat te ondersteunen heeft het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) in Tilburg ‘Eten voor jou’ ontwikkeld, een bijzonder maaltijdbelevingsconcept.   “Eten en drinken is bij ons meer dan gastvrijheid. Het unieke van Eten voor […]

Zorgboodschap werkt samen met Beweging 3.0 aan innovatieve zorghoreca

Zorgboodschap werkt met Beweging 3.0 samen aan een vernieuwend en toekomstgericht (zorg)horecaconcept, dat geïmplementeerd wordt op alle locaties van Beweging 3.0. Vanuit de behoefte om altijd verder te denken dan de dag van morgen vinden Zorgboodschap en Beweging 3.0 elkaar om betaalbare voorzieningen van goede kwaliteit te leveren. Deze voorzieningen sluiten aan bij de wensen […]

MEIKO vaatwas: sneller, minder damp en droger

Een nieuw tijdperk. Daarover spreken ze bij MEIKO, doelend op de introductie van de nieuwste voorlader vaatwasmachines en glazenspoelmachines. ‘De nieuwe M-iClean U zet nieuwe maatstaven voor snelheid, damp-reductie en droogresultaten.’ De belangrijkste vernieuwing betreft de ‘geïntegreerde energieterugwinning’. Een groot roestvrijstalen oppervlak in combinatie met het toegevoerde koude leidingwater zorgt ervoor dat de wanden van […]

Zorgboodschap gaat duurzame samenwerking met Espria aan

Zorgboodschap heeft per 1 november 2018 een meerjarenovereenkomst afgesloten met Espria. De overeenkomst is in goede samenwerking met de raad van bestuur en het facilitair bedrijf tot stand gekomen. De komende jaren gaat Zorgboodschap alle boodschappen verzorgen, samen met het facilitair bedrijf. Hierdoor worden logistieke bewegingen op de terreinen verminderd. Dit levert voor Espria besparingen […]

Info Food Labels publiceert handige tool ‘Sushi rijst werkinstructie’

Het maken van sushi-rijst is meer dan alleen wat rijstazijn doorspatelen en pH-waarde meten. Het vereist een secure volgorde van bereidingshandelingen volgens de HACCP-norm met betrekking tot het koken, het aanzuren met rijstmarinade en de pH meeting met een teststrip. Werkinstructies We ontvingen vragen en reacties over het bereiden van sushi-rijst. Er bleken nogal veel onduidelijkheden te […]

Samenwerking Van Hoeckel en Willem de Boer bekrachtigd

Van Hoeckel BV en Willem de Boer BV hebben hun samenwerking bekrachtigd met het sluiten van een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. De partijen werken al langere tijd samen aan diverse maaltijdconcepten en de levering van grondstoffen hiertoe. Recent is deze samenwerking uitgebreid met een nieuwe maaltijdoplossing voor het Medisch Centrum Leeuwarden, waarbij Willem de Boer de ontwikkelaar […]

Offerman lanceert een nieuw merk in hartig beleg

Almelo, 26 juni 2018 – De makers van Kips en Kraak-Vers komen deze zomer met een nieuw merk voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking: FairBeleg. De lancering van het nieuwe merk FairBeleg medio juli, is het resultaat van de herschikking van de merken die Offerman vorig jaar is gestart, toen nog […]

Metos opent nieuwbouw

Metos heeft op vrijdag 2 februari een nieuw pand geopend op Bedrijvenpark A1 te Deventer. De vestigingen te Ruurlo en Amsterdam zijn sinds oktober jongsleden samengevoegd. Stef van Langen, directeur van Metos Nederland, had bij de opening goed nieuws. Metos (professionele keukens en spoelkeukens) kan nu nog efficiënter en duurzamer produceren en is uitstekend bereikbaar. […]

Bakkerij Pot uit Barendrecht nieuwe Top Bakker van het Jaar!

Apeldoorn – Woensdag 23 november organiseerde Top Bakkers wederom een inspirerende jaarvergadering. Behalve dat het nieuwe beleid 3.0 werd toegelicht door de directie Patrick Tissen en Wim Doedens werd ook de ‘Top Bakker van het Jaar’ bekendgemaakt. Bakkerij Pot uit Barendrecht was hierbij de terechte winnaar. Kwaliteitsmanager van Top Bakkers Nico Colenbrander had niet alleen […]

Alpro Sojadrink Unsweetened

Optimale smaak en geen suikers, Alpro weet lekker en gezond te combineren. Een gezond voedingspatroon betekent niet noodzakelijk dat je moet inleveren op smaak. Bij Alpro zijn we continu op zoek naar verbeteringen om onze producten nóg lekkerder te maken en de voedingswaarden te optimaliseren. Het verminderen van suikers is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Met gepaste trots […]