Gericht op managers, leidinggevenden, koks en gastvrijheidsmedewerkers. Met aandacht voor producten en diensten – eten, drinken, apparatuur, software en kleding – waarmee we cliënten, gasten, bezoekers en collega’s nog beter van informatie kunnen voorzien.

Met aandacht voor de mensen die op het gebied van voeding en gastvrijheid het verschil maken in de zorg. Hoe maken we het leuker? Hoe maken we onszelf en onze collega’s beter? Wat zijn onze sterke en minder sterke kanten? Hoe benutten we die sterke kanten optimaal en schaven we de minder sterke kanten bij?

Vragen die Uitblinkers in een heldere stijl beantwoord. Kleurrijk vormgegeven met aansprekend beeld. Pakkende items waar de vier doelgroepen van de organisatie zich in herkennen. Items waar ze even bij stil staan, die ze op het ideeën brengen, die nieuwe inzichten opleveren, die zorgen voor inspiratie.

Wilt u meer weten over communicatiemogelijkheden in Uitblinkers? Neem contact op met Sonja Rothuis. Bel: (06) 39 85 42 34 of mail: sales@er-communicatie.nl.

Zij maakt graag een advies op maat zodat Uitblinkers ook voor u een rol van betekenis kan gaan spelen