De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Professioneel Leidinggeven

Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Je werk draait voortaan niet meer alleen om ingrediënten en technieken, maar ook om mensen. Mensen aansturen, een team leiden, dat is een vak apart.

Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou.

Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor je hele team

De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

De kosten voor deze training bedragen € 475,- ipv 525 (excl. BTW) Korting 50 euro met 5 vonkjes.

De prijs is inclusief certificaat van deelname, trainingsmateriaal, lunches, koffie en thee. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Eventuele kosten voor een overnachting vallen buiten de training en zijn voor eigen rekening. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Inschrijven voor: Professioneel Leidinggeven

    Naam

    E-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Organisatie

    Vragen / opmerkingen: