De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine
08
MRT

Toekomst in de Zorg: waar liggen de kansen? (Managementbijeenkomst)

Toekomst gericht denken en handelen is een must in de moderne bedrijfsvoering, ook in de zorg. De managers van vandaag zijn gedwongen na te denken over de toekomst om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor de korte termijn (Agile-thinking). De toekomst is daarmee ook onze zorg geworden want wie van ons weet precies hoe de wereld er over 5 of 10 jaar zal uitzien? Die zorg voor de toekomst krijgt daarmee tegelijkertijd verschillende dimensies: Mens; Middelen & Materialen. Vanuit deze 3 invalshoeken wil WijGastvrij dit thema belichten op 8 maart aanstaande.

3 Inspirerende sprekers delen hun visie op de toekomst met u:

  • Anouk Beeren (Director e-commerce & marketing bij Bidfood): “Het draait bij e-commerce om community, inspiratie en transactie”
  • Chiara van Bergen (Managing Partner JRM Food & Facilities): “De groep ouderen groeit en verandert, geen zorg….. maar een kans voor ondernemerschap”
  • Saskia Klaassen (Trainer & adviseur bij Syndle): Wat doet steeds maar veranderen met mensen?

In het Bidfood Foodyard te Amsterdam, Jan van Galenstraat 4, 1051 KM Amsterdam

Aanvang: 10.30 (ontvangst) tot 17.30 uur (inclusief Netwerkborrel)

Mens
hoe ziet onze werkomgeving er straks uit? Is de ecomomical boost van nu dan weer de zo gevreesde zeepbel gebleken? Moeten we (nog verder) specialiseren in ons vak of is er straks behoefte aan generalisten? Is het huidige tekort aan goede werknemers nog groter geworden of is er geen werk meer te vinden? Kortom, heel veel vragen waarop we graag een antwoord willen. Maar of alle antwoorden te geven zijn… Kom ook meeluisteren en -praten.

Middelen
welke technologische ondersteuning is er al? Aangenomen wordt dat dit alleen maar zal toenemen. Maar hoe dan en wat dan? Gaan ze de factor mens verdringen? Wat kunnen we verwachten?

Materialen
als we bijvoorbeeld kijken naar eten & drinken wat is dan ons voorland? Astronauten voeding? Een vleesloze maatschappij? Alleen nog maar alles duurzaam? Hoe ziet onze gezondheidszorg eruit over 10 jaar? Of is die onbetaalbaar geworden tegen die tijd? Wat is de rol van commerciële partners geworden

Kortom, heel veel vragen waarop we graag een antwoord willen hebben om de toekomst beter te kunnen inschatten. Maar of alle antwoorden te geven zijn… Kom ook meeluisteren en -praten.