De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine
27
SEP

Verrassen en verleiden (Managementbijeenkomst)

Het Verrassen & Verleiden van onze gasten (patiënten & bewoners) is geen simpele opgave. Of toch wel…? Wat zijn onze valkuilen in dat traject? Wie bepaalt eigenlijk hoe we verrassen & verleiden (of moeten we zeggen ‘verwennen’?)

Drie sprekers zullen zich over dit thema buigen, ieder met een eigen invalshoek.

Samenwerking met het van Hoeckel

Locatie: ZIN-Lab Kennedylaan 3, 5466 AA Veghel

12.00 13.45 uur. Ontvangst van de deelnemers met een goede lunch.

12.45 13.00 uur. Opening Welkom door dagvoorzitter en gastheer; introductie van en toelichting op het thema.

13.00 14.00 uur. Pia Naber, (HRD Professionals) trainer, coach en part-time cabaretier. Vanuit de invalshoek Gedrag (Mens)

14.00 15.00 uur. Sepp Rickli, hospitality consultant en hotel coach vanuit de invalshoek Omgeving

15.00 15.30 uur. Korte break

15.30 16.30 uur. Claudia Lucardi, (Vuur+Vlam) Feel Good Food Vanuit de invalshoek Product.

16.30 uur. Wrap-up door de dagvoorzitter.

16.45 17.30 uur. Netwerkborrel

Wat is ZiN?

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en business. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd.

  • ZiN is innovatief
  • ZiN is verbindend
  • ZiN is adembenemend
  • Bekijk de 360 graden video
    Mocht je nieuwsgierig zijn naar ZiN Inspiratielab, dan kun je met deze 360° video alvast een kijkje nemen, een real life experience! Hiermee prikkelen we alvast je zintuigen vóórdat je een training of masterclass in ZiN Inspiratielab komt volgen.