De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine
20
APR

Online Pre-festival van de Gastvrijheid (20 April)

We hebben er even op moeten wachten, maar we hebben goede hoop dat het nu echt gaat gebeuren. Het festival van de gastvrijheid op dinsdag 16 november in theater de Speeldoos in Baarn. Een festival in het teken van werkplezier/geluk. Omdat 16 november in onze ogen nog veel te ver weg is en omdat ons pre festival van afgelopen januari zo goed is ontvangen, willen we jullie de komende maanden ook graag blijven inspireren. Ons eerste pre festival (online) zal plaatsvinden op dinsdag 20 april.

Werkplezier/geluk is de belangrijkste reden om voor een organisatie te blijven werken. Het afgelopen jaar is zeker geen makkelijk jaar geweest. Des te meer reden om te kijken naar waar jullie als team trots op zijn. Waar jullie je energie en werkgeluk uithalen. Hier gaan we een hele dag aandacht aan besteden tijdens het festival, maar eigenlijk willen we hier veel vaker aandacht aan besteden. En daar hebben we jullie voor nodig!
Op zaterdag 20 maart is het de internationale dag van geluk. Wij willen heel graag weten wat jullie als team gelukkig maakt. Of wat geluk betekent voor jullie? Onze vraag aan jullie is dan ook om ons een zo origineel mogelijk filmpje/foto/quote/gesproken bericht te sturen wat dit voor jullie team betekent. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar die we op 20 april aan jullie bekend maken. Ook op 15 juni en 21 september komen we bij jullie terug met een pre festival. Ook hier zullen we een challenge voor uitzetten en een winnaar kiezen. De drie winnende teams zien we graag terug op 16 november voor de prijsuitreiking van de ultieme winnaar.

Kort samengevat: Stuur ons voor 10 april je leukste foto/filmpje/quote over wat geluk voor jullie betekent of wat jullie gelukkig maakt en schrijf je alvast in voor de pre festivals en het festival op 16 november via: Evenementen – WijGastvrij