De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Focus op kleinschalig wonen

Zoals u wellicht weet lanceren we binnenkort de WijS academie. Hier kunt u met vonkjes (kortingspunten) voordelig scholen.

Maar voor dat het zo ver is hebben we vast een mooie WijS actie mogelijk gemaakt door Vakmedianet. Het symposium Focus op kleinschalig wonen mogen we leden van WijGastvrij aanbieden met 50 % korting.

Kwaliteit van leven is een belangrijk thema in de zorg.

Aan kleinschalig wonen worden voordelen toegekend die hierop inspelen, maar de praktijk is vaak anders dan de theorie. De manier van uitvoer is direct van invloed op het resultaat.

Tijdens deze dag gaat u in op knelpunten, krijgt u inzichten en oplossingen aangereikt om de kwaliteit van kleinschalige zorg te verbeteren. Daarnaast krijgt u antwoord op vragen als:

  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen rond kleinschalig wonen als het gaat om Eten & drinken, Management & Organisatie en Belevingsgerichte zorg?
  • Hoe geef ik kwaliteit van leven écht vorm bij kleinschalige zorg?
  • Wat betekent zelfsturing voor de facilitaire organisatie en de medewerkers?

Leden van WijGastvrij ontvangen 50% korting op de prijs van € 329,- en betalen maar € 165,-

Let op: Om dit te kunnen verwerken moet hiervoor de relatiecode WijGastvrij50 gebruikt worden. Deze kan bij het inschrijven ingevuld worden. (Prijs: ik heb een relatiecode)

Aan het einde van dag bent u helemaal up to date! Bekijk het programma of schrijf u meteen in!

Deze actie is alleen voor voor leden van WijGastvrij.