Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk
📆 Datum: mei 2026 (exacte datum & tijden volgen)
Ontdek hoe het Rode Kruis Ziekenhuis voeding, gastvrijheid en duurzaamheid samenbrengt in het innovatieve maaltijdconcept LEKKER! met zorg. Een toekomstgerichte visie waarin 80/20 plantaardig, vers en gezond de basis vormt , dagelijks bereid door eigen koks met aandacht en vakmanschap.
Tijdens deze bijeenkomst krijg je een exclusieve blik achter de schermen én kun je zelf ervaren en proeven hoe dit concept in de praktijk tot leven komt.
Sprekers
- Martijn van Dijken – Manager Facilitair
- Maarten Bijlsma – Hoofd Hospitality
- Ivar Kronenburg & Natasja Deeterink-Hoogervorst – Executive Chef & Teamleider Eten & Drinken
- Bernadette Molier – Directeur Threewise
Zij nemen je mee in visie, uitvoering, ontwikkeling en de dagelijkse praktijk van LEKKER! met zorg.
Programma
- Opening & introductie
- Inspiratiesessies door bovengenoemde sprekers
- Rondleiding door de keuken
- Proeverij van het LEKKER! met zorg-concept
- Ruimte voor vragen & ontmoeting
We beloven je een inspirerende én smaakvolle bijeenkomst waarin je ziet, hoort én proeft hoe toekomstbestendige zorgmaaltijden worden gerealiseerd.

