De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine
27
MRT

Coffee Clinic in het CAPRIOLE CAFE! (Gaat niet door)

Op 27 maart 2019 organiseren WijGastvrij & Capriole Coffeeservice een bijzondere Coffee Clinic in het CAPRIOLE CAFE!

Je welkom voelen en koffie, twee onlosmakelijk met elkaar verbonden grootheden! Niets zo fijn als een kopje koffie aangeboden krijgen als je ergens op bezoek komt of ergens moet wachten. Nederland is binnen Europa het 3e land als het gaat om koffieconsumptie per persoon. We moeten de Finnen de grootste eer gunnen en ook nog de Duitsers even voor laten gaan. Maar we zijn dus echt wel een koffieland zou je kunnen zeggen.
Koffie kent een rijke geschiedenis waar heel veel over te vertellen is, over de herkomst van koffie, de soorten en de smaken. Hoe herkennen we goede koffie? Hoe proeven we koffie en hoe worden koffiebonen gebrand? Hoe komen smaakprofielen tot stand en hoe maken we een goede Cappuccino? 
Allemaal zaken waar de koffiespecialisten van Capriole alles over zullen vertellen.

Programma:
Het programma begint met een ontvangst vanaf 11.30 uur, uiteraard wordt er voor de lunch gezorgd. Rond 16.00 uur wordt afgesloten met de bekende Netwerkborrel. In een 4-tal sessies van ± 30 minuten leert u de meest essentiële zaken die u zullen helpen om een goede kop koffie aan uw gasten te kunnen serveren.

Waar? Fokkerkade 18 in Den Haag (er is voldoende parkeerruimte)
Alleen de 1e 40 inschrijvers zijn verzekerd van een plekje tijdens de clinic!
Toegang is natuurlijk gratis maar wel alleen na aanmelding op www.Wijgastvrij.nl/evenementen