De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine
09
NOV

Aanschuiftafels bij Respect November, hulp gezocht

WijGastvrij organiseert in Het Uiterjoon te Scheveningen haven (onderdeel van Respect) twee zogeheten aanschuiftafels. Diners voor thuiswonende ouderen uit de omgeving en anderen. WijGastvrij werkt hierbij samen met Respect en de Participatie Keuken.

Leden en bestuursleden van WijGastvrij nemen het koken en het serveren voor hun rekening. De Aanschuiftafels vinden plaats op de donderdagen 12 oktober, 9 november en14 december van 17.00 tot 19.00 uur. De kosten bedragen €10 per persoon.

Het fenomeen Aanschuiftafel is in principe bedoeldom thuiswonende ouderen in contact te brengen met mensen uit hun omgeving. Instellingen kunnen zich met aanschuiftafels presenteren aan ouderen.

Wil jij wellicht meehelpen met koken of serveren, meld je dan aan. Wij nemen dan contact op om een en ander te bespreken.

 

Aanmelden voor evenement

  1e Naam*

  E-mailadres*

  Mobiele telefoon*

  2e Naam

  E-mailadres

  Mobiele telefoon

  3e Naam

  E-mailadres

  Mobiele telefoon

  4e Naam

  E-mailadres

  Mobiele telefoon

  Organisatie*

  Opmerkingen

  Ik wil me ook graag inschrijven voor de nieuwsbrief van WijGastvrij

  * Verplicht veld

  We vragen bij inschrijving je telefoonnummer te vermelden omdat we Syndy gaan gebruiken: 'SYNDY is een chatbot waarbij je via Whatsapp berichten ontvangt, we zetten SYNDY onder andere in om makkelijk te communiceren. Zo zullen we praktische informatie en mededelingen over het evenement via SYNDY delen. Je nummer wordt weer automatisch verwijderd als het evenement heeft plaatsgevonden.'  Het nummer wordt na afloop van het event in onze administratie gewist.