De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

King

King Nederland, totaalleverancier van formaat. Veelzijdig, flexibel en servicegericht.

King Nederland is dé totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables.

Vanuit ons kantoor en distributiecentrum in Tiel, Houten en Den Helder voorzien we onze klanten van de meest uiteenlopende medische en facilitaire disposables, schoonmaakmiddelen en -materialen, hygiëneproducten en tableware. Met ons brede assortiment maken we de one-stop-shop formule voor u meer dan waar!

Door onze specialistische kijk en jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, overheid, zakelijke dienstverlening en wederverkoop werken we samen met u aan de beste oplossing. King Nederland maakt sinds 2007 onderdeel uit van het internationale Bunzl Plc., een beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. Trends en ontwikkelingen in de markt worden voortdurend uitgewisseld. Door internationale inkoopafspraken met producenten en het bieden van logistieke oplossingen aan onze afnemers, is het mogelijk blijvend concurrerend te opereren en garanderen we de continuïteit op lange termijn.

Uitgekiende logistiek

Een opslagruimte van meer dan 10.000 m², gecombineerd met een wagenpark dat wordt bestuurd door gekwalificeerde transporteurs, maakt het logistieke proces een betrouwbaar geheel. Elke dag zorgen onze medewerkers ervoor dat alle producten volgens afspraak worden geleverd.
Een efficiënte distributie waarbij we desgewenst tot op de afdeling leveren. Dat noemen wij uitgekiende logistiek! Onze kennis van de diverse markten resulteert in een professioneel en op maat gemaakt advies. Wij geloven echter sterk in het belang van persoonlijk contact met onze klanten. Een vrijblijvende afspraak is dus zo gemaakt.

Medische disposables

Wij denken en bewegen met u mee!