De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

FANO

Elk gerecht vraagt om een goede basis. Daarom biedt Fano je de beste salades en sauzen. Altijd vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en daar waar het haalbaar en betaalbaar is, kiezen we voor duurzame ingrediënten. Een missie waarin we steeds verder gaan. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt en met liefde door onze koks bereid. Pure smaken die jouw gasten laten genieten van eerlijk eten.

Fano gebruikt in haar salades kip en varkensvlees met het Beter Leven keurmerk (1 ster) en vrije uitloopeieren (2 sterren), ook in onze vetarme basissaus.
De tonijn en surimi in onze salades voldoen aan de internationale MSC-standaard voor duurzame visserij en de zalm in onze broodsalade is ASC gecertificeerd. Zo helpen wij mee om visbestanden voor de toekomst te behouden.

We vinden het belangrijk dat je snel en gemakkelijk kunt zien welke allergenen wel en niet in onze producten aanwezig zijn. Vandaar dat je op al onze verpakkingen duidelijke allergeneninformatie kunt vinden.

Op de website vind je niet alleen alle informatie over ons brede assortiment aan aardappelsalades, pastasalades, broodsalades, rauwkosten, sauzen en tussendoortjes, maar ook inspirerende recepten en handige tips.