De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Bebo

Goed eten begint met Bebo!

Bebo biedt jou met haar allergeenvrije assortiment de ruimste keuze aan (dieet-)margarine, halvarine en bak&braadproducten in de foodservice markt. Er is namelijk voor elke
(dieet-)toepassing een geschikt Bebo product om jouw broodjes mee te besmeren en gerechten mee te bereiden.

Verantwoord en smaakvol eten, daarmee oogst jij complimenten van jouw gasten.
Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat gezond eten belangrijk is om lang fit en gezond te blijven. Niet alleen thuis let de consument extra kritisch op wat er op tafel komt, maar ook in restaurants, bedrijfskantines en andere horecagelegenheden. Met het hoogwaardige assortiment smeer-, kook- en bak&braadproducten van Bebo kun jij als foodprofessional perfect inspelen op de toenemende vraag naar verantwoord én smakelijk eten.

Wensen van foodprofessionals en gasten staan bij Bebo centraal. Of het nu gaat om een broodjeszaak, lunchroom, restaurant, bedrijfskantine, hotel of cateringbedrijf, met ons hoogwaardige assortiment kun jij smakelijke én gezonde gerechten serveren. Leverbaar in verpakkingen waarmee jij als foodprofessional efficiënt en snel kan werken. Van gemakkelijk te openen en hygiënische portieverpakkingen van 10 tot 15 gram en kuipen van 250 gram tot 2 kg voor grootverbruik, tot de Bebo CuliSpray, een unieke allergeenvrije bakspray in handzame spuitbus. De ideale en bewuste basis voor elke ontbijt-, lunch- en dinerkaart.

Meer weten of gratis proberen? Vraag een gratis Bebo proefmonster aan op www.bebo.eu en overtuig jezelf. Onze accountmanagers kennen de markt. Ze beantwoorden graag al uw vragen.