De belangstelling voor eten en drinken in relatie tot het welzijn van mensen neemt toe. Op de vakbeurs Zorgtotaal van 12 tot en met 14 maart in Jaarbeurs Utrecht worden de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied belicht.

Steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen nemen hierin hun verantwoordelijkheid, door in te spelen op thema’s als gezonde, duurzame en gepersonaliseerde voeding. Gastvrijheid voor een betere beleving van de patient, bewoner of bezoeker krijgt meer aandacht. Zorgtotaal laat weten deze ontwikkelingen in kaart te brengen.

Gedurende drie dagen staat de vakbeurs garant voor kennisoverdracht, inspiratie, netwerken en beleving. De belangrijkste, meest innovatieve producten en diensten voor de zorg worden gepresenteerd.
De beurs is ingedeeld in vier segmenten: Eten, Drinken & Gastvrijheid; Facilitair, Inrichting & Omgeving; Revalidatie; Verpleging & Verzorging. Daarnaast demonstreren jonge bedrijven oplossingen die de zorg beter, sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken, zo meldt de beursorganisatie.

bewerkt

Ruim 200 lezingen en demonstraties brengen bezoekers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg zoals:
• Duurzaam en gezond aan tafel: het programma voor gezond, lekker en duurzaam eten in de zorg;
• Het menu van de toekomst is dichterbij dan we denken! Kansen voor vers in personalised food;
• Dilemma’s en oplossingen voor innoveren van eten & drinken in de ouderenzorg.

Bezoek onze stand, voor een bezoekers hebben we ene aardigheidje klaarliggen. WijGastvrij heeft een gecombineerde stand samen met Eten en Welzijn.

Voor informatie en gratis aanmelden ga naar www.zorgtotaal.nl