Begin deze week is uitblinkersindezorg.nl gelanceerd, nieuw platform over voeding en gastvrijheid, een aanvulling op het vaktijdschrift Uitblinkers van WijGastvrij. De site wordt extra onder de aandacht gebracht middels sociale media en een nieuwsbrief.

WijGastvrij en de redactie van Uitblinkers willen met het nieuwe platform nog meer medewerkers en managers in de zorg bereiken. Uitblinkersindezorg.nl is een extraatje bovenop de bestaande mediakanalen van WijGastvrij zoals het tijdschrift Uitblinkers, de sociale media en de website Wijgastvrij.nl waar je de agenda, de activiteiten van de Wijs Academie, de bedrijfsleden, productinformatie, nieuwtjes en alle uitgaves van Uitblinkers kunt vinden.

Het nieuwe Uitblinkersindezorg.nl brengt meerdere keren per week nieuwtjes, tips, achtergronden, columns en productinformatie. Het betreft onderwerpen die raakvlakken hebben met voeding en gastvrijheid in de zorg.

Tips verzamelen

Het nieuwe platform fungeert ook als extra bindmiddel tussen de redactie van Uitblinkers en de doelgroep. De redactie wil met het platform vooruitlopen op onderwerpen, medewerking vragen van mensen in de zorg en van leveranciers, tips verzamelen en discussies in gang zetten over onderwerpen die ertoe doen.

Tijdschrift ook online

Het blad Uitblinkers wordt verspreid in de zorg in een oplage van 4.000. Alle uitgaven – dat zijn er nu twaalf – kun je vinden onder het kopje ‘magazine’ op Uitblinkersindezorg.nl. Je kunt er makkelijk doorheen bladeren. Ook op www.wijgastvrij.nl tref je de genoemde uitgaven overigens ook.  

Nieuwsbrief

Uitblinkers gaat niet alleen van start met een nieuw platform, maar ook met een nieuwsbrief waarin belangrijk, leuke, opmerkelijke feiten uit de wereld van voeding en gastvrijheid de revue passeren. Aanmelden voor deze gratis nieuwsbrief kan via www.uitblinkersindezorg.nl.