In samenwerking met Eten + Welzijn organiseert ActiZ op vrijdag 29 november een bijeenkomst over ‘Aandacht voor eten en drinken’. ‘Aandacht voor eten en drinken’ is een nieuwe verplichte kwaliteitsindicator basisveiligheid voor verpleeghuizen. ActiZ wil haar leden met de bijeenkomst ondersteunen bij het invulling geven aan deze indicator. De bijeenkomst wordt gehouden bij ActiZ-lid Beweging 3.0.  

De stichting Eten+Welzijn, Patiënt & Voeding en RIVM ontwikkelden samen een ‘menukaart’ die beleid ondersteunt  rondom eten en drinken. De ‘menukaart’ richt zich op perspectieven zoals ‘gezondheid’, ‘duurzaamheid’,  ‘welzijn’ en ‘patient empowerment’. Tijdens de kick off wordt de menukaart toegelicht en kan er met elkaar worden gesproken over deze perspectieven en het opzetten of door ontwikkelen van passend voedingsbeleid. 

Aanmelden en meer informatie

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. De  bijeenkomst is met name bedoeld voor kwaliteits- en beleidsmedewerkers, maar ook leden van cliëntenraden en zorgprofessionals die betrokken zijn bij dit onderwerp zijn van harte welkom.