Ecolab’s 5-sterren housekeepingprogramma helpt uitstekende gasttevredenheid te verzekeren

WALLISELLEN, maart 2017 – Ecolab Inc., een wereldwijde leider in hygiëne- en infectiepreventieoplossingen, heeft een uniek housekeepingprogramma gelanceerd dat innovatieve, gestroomlijnde oplossingen combineert met eersteklas training, tools en service.
“Hygiëne en netheid spelen een essentiële rol in het verbeteren van de gasttevredenheid en uiteindelijk het succes van een horecabedrijf”, aldus Bryan Maser, vice president Marketing – Ecolab Institutional, Europe. “We begrijpen de dagelijkse housekeepinguitdaging om consistent de hoogste reinigingsnormen na te leven, vaak onder extreme tijdsdruk.

Prestatiegegevens wijzen uit dat Ecolab’s producten superieure en consistente resultaten leveren. Het product Oasis Pro Acid Bath verwijdert twee keer zoveel kalkaanslag als industrieleidende producten van de concurrent*. Het innovatieve geconcentreerde product is verpakt in een tweeliterpouch dat genoeg is voor 1000 herbruikbare sproeiflacons**, wat voor aanzienlijk minder plastic afval zorgt. Dankzij de unieke doseringsmethode is er geen contact met de concentraatoplossing, zodat housekeepingpersoneel dat het product gebruikt een veiligere ervaring heeft.
Naast de meest geschikte producten zijn er ook aangepaste tools nodig om een kamer sneller te kunnen schoonmaken zonder in te boeten op de hoge prestaties. “Ecolab’s kit met volledig aanpasbare reinigingsbenodigdheden voor hotelkamers verbetert de efficiëntie en gebruikerservaring dankzij lichtgewicht tools waarmee housekeepers snel van taak kunnen wisselen terwijl ze zo min mogelijk heen en weer lopen naar de werkwagen”, aldus Bryan Maser. De kit omvat een telescopische steel, een houder met klittenband, een microvezel mop, een niet-schurende witte pad en een raamtrekker met gemakkelijke bevestigings-/verwijderingsmechanismen.
Aangezien arbeid 91% van de gemiddelde housekeepingkosten vertegenwoordigt, zijn het werven, trainen en behouden van de juiste medewerkers de voornaamste housekeepinguitdagingen. Als antwoord op deze uitdagingen werkt Ecolab’s team van toegewijde Territory Managers samen met hun klanten om op maat gemaakte trainingsprogramma‘s te bieden die specifiek zijn afgestemd op de unieke vereisten van elke klant. De modulaire procedures kunnen worden gebruikt om nieuw personeel snel in te werken en de kennis van ervaren personeel op te frissen. Zo worden de hoogste normen van netheid nageleefd, wat essentieel is om gasttevredenheid consistent te houden.

*Kalkverwijderingstest. Ecolab Acid Bath versus industrieleidende producten van de concurrent, 2016. **Gebaseerd op één 2-liter pouch Oasis Pro Glass, die genoeg is voor 1000 sproeiflacons van 750 ml.

Over Ecolab
Ecolab (ECL), een vertrouwde partner op meer dan één miljoen klantlocaties, is de wereldwijde leider in technologieën en diensten voor water, hygiëne en energie die mensen en essentiële bronnen beschermen. Met een verkoopcijfer van $ 13,5 miljard in 2015 en 47.000 partners levert Ecolab uitgebreide oplossingen en service ter plaatse om veilig voedsel te promoten, schone omgevingen te handhaven, water- en energieverbruik te optimaliseren en operationele efficiëntie te verbeteren voor klanten in de voedings-, gezondheidszorg-, energie-, horeca- en industriële markt in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ga naar BE: www.be.ecolab.eu NL: www.nl.ecolab.eu voor meer nieuws en informatie over Ecolab.

Volg ons op Twitter @ecolab of Facebook facebook.com/ecolab.