Optimale smaak en geen suikers, Alpro weet lekker en gezond te combineren.

Een gezond voedingspatroon betekent niet noodzakelijk dat je moet inleveren op smaak. Bij Alpro zijn we continu op zoek naar verbeteringen om onze producten nóg lekkerder te maken en de voedingswaarden te optimaliseren. Het verminderen van suikers is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Met gepaste trots presenteren we dan ook onze vernieuwde Alpro Sojadrink Ongezoet!

Love our new taste

Zeg hallo tegen onze vernieuwde sojadrink. Met een nieuwe milde smaak die iedereen zal aanspreken, een beter geheel vanwege de balans en de textuur en –

niet in de laatste plaats, absoluut zonder suikers; wordt dit de nieuwe basis voor jouw recepten!

Of je nu de perfecte Latte wilt maken, een gezonde smoothie of wilt smullen van een heerlijke omelet; met de milde smaak van Alpro Sojadrink Ongezoet gaat je dit sowieso lukken. Trouwens ook heerlijk om zo te drinken!

Deze sojadrink is het trotste resultaat van een staaltje finetuning, waar we al onze kennis en ervaring in hebben gestopt. Een lekkere ongezoete drink die een volle en rijke textuur combineert met een milde smaak. Op zoek naar inspiratie voor jouw smaakpapillen? Stop looking! Dat moet Alpro Sojadrink Ongezoet zijn.

En we zijn nog niet klaar…

Bij Alpro zijn we continu bezig met evalueren en testen van nieuwe ingrediënten en technologieën om onze producten te verbeteren en nieuwe producten te creëren. Sinds 2008 hebben we het totale suikergehalte van ons assortiment met 12% verlaagd. In de komende jaren willen we dit met nog eens 12,5% verlagen.

We will keep you updated!

We willen graag onze range favoriete ongezoete producten met je delen- zo zijn er ongezoete varianten van: Alpro Sojadrink, Alpro Amandeldrink en Alpro Mild & Creamy.

Er is voor ieder wat wils- Try it!

*Soja-eiwitten zijn hoogwaardige plantaardige eiwitten. Eiwitten dragen bij aan het onderhoud van de spieren en botten.

Een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl worden aangeraden voor een goede gezondheid.

Neem voor meer informatie of productaanvragen contact op met : SimplyPR | Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl