De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Telesuper

Telesuper ontzorgt kleinschalige zorginstelling

Als kleinschalige zorginstelling of woongroep met kleinschalig wonen, kunt u bij Telesuper terecht voor een compleet assortiment artikelen dat u op uw afdeling gebruikt. We leveren een compleet assortiment dat tevens verkrijgbaar is bij supermarkten: vers, diepvries, DKW en non-food, aangevuld met een assortiment grootverpakkingen. Dit hebben wij aangevuld met ambachtelijk bereide convenience food van kwaliteit, zoals onze maaltijdcomponenten en geportioneerde kant-en-klaarmaaltijden. Daarmee zet u snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd op tafel. Ook voorzien wij in gegaard en rauw geportioneerd vlees van slagerskwaliteit. Telesuper kan per stuk leveren en hanteert prijzen die flink lager zijn dan bij de traditionele groothandel. Tot slot wordt ons assortiment nog aangevuld met non-food en foodservice artikelen voor grootverbruik. Telesuper is dé supermarkt voor kleinschalige zorg, met het totaalassortiment dat u nodig heeft.

Sinds enkele jaren vervangt het kleinschalig (thuis) wonen de gezamenlijke woonvoorziening zoals die bestond in de vorm van het bejaardentehuis, verpleeghuis of verzorgingstehuis. Dit is een trend waarbij ook een boodschappen leverancier hoort die kleinschalig levert. Dat is een gespecialiseerde discipline die Telesuper al jarenlang beheerst.
Bewoners van een zorgvoorziening met kleinschalig wonen, hebben vaak specifieke eisen of wensen voor hun dieet. Telesuper heeft een gespecialiseerde adviseur met een achtergrond als instellingskok, die u vakkundig adviseert over de concrete dieetwensen en voedingswensen van uw cliënten. Daarnaast helpt Telesuper bij het zoeken van recepten en kunnen de ingrediënten voor deze recepten snel en makkelijk toegevoegd worden aan de online boodschappenlijst.

Door ons geautomatiseerde magazijn kunnen onze medewerkers snel en efficiënt uw bestelling verzamelen en verzenden. Wij bezorgen met eigen geconditioneerd transport op locatieniveau. Dit kan tot in elke keuken, voorraadkast, koelkast of vrieskast. Uw boodschappen bestelt u online via onze webwinkel. Hier kunt u met uw persoonlijke boodschappenlijsten en tal van andere mogelijkheden snel een bestelling plaatsen.

Wij bedienen op elke locatie en elke individuele woongroep tot in de keuken. Om zo te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van verzorgenden en bewoners. Dit vertaalt Telesuper in een dienstverleningsovereenkomst waarin ook de dagen en tijden van levering worden vastgelegd. Op deze manier is Telesuper uw boodschappen leverancier op maat en wordt u als zorginstelling ontzorgt.