De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Huuskes

Huuskes. Met gemak smakelijk eten
‘Met gemak smakelijk eten’, daar staan we voor bij Huuskes. Al onze ingrediënten halen we vers in huis, verwerken ze direct en houden vast aan ambachtelijke recepten. Deze mix van vers en vroeger maakt onze maaltijden tot wat ze zijn: puur, heerlijk van smaak en constant van kwaliteit.

Vers met een visie
Wat zo vers mogelijk op het bord komt, moet ook vers naar onze klanten: ziekenhuizen en organisaties in de kleinschalige, intramurale en extramurale zorg. We ontzorgen, maken het zo makkelijk mogelijk voor onze klant, en bieden een compleet programma culinaire concepten en meer dan 35.000 artikelen. Het zijn de ingrediënten die ons een totaalleverancier maken.

Alles onder één dak: totaalleverancier
Maar totaalleverancier ben je pas als je compleet bent in je totale dienstverlening. Daarom denken én werken we mee met onze klanten. Voor hen kijken we verder, en gaan we verder. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen, biedt Huuskes een aantal verschillende concepten aan, volledig afgestemd op de doelgroep en de vraag vanuit de markt. Zo is onze app Eten & Zo speciaal ontwikkeld voor de kleinschalige zorg. Door te bestellen via de app worden maaltijden en boodschappen op afdelingsniveau geleverd. Het kan zelfs tot in de koelkast! Met Cross & Care Logistics nemen we naast maaltijden en boodschappen ook andere producten mee, zoals bloemen en serviesgoed.
Omdat de vraag vanuit de markt continu aan veranderingen onderhevig is, zullen onze bestaande concepten steeds verder worden uitgebreid, waar nodig verbeterd of vernieuwd worden. Innovatie en maatwerk staan hierbij voortdurend centraal. Daar zijn we met meer dan 900 betrokken medewerkers dagelijks mee bezig. U gastvrij, wij gastvrij, we gaan iedere dag weer voor de laatste puntjes op de i.

Alles naar wens: totale tevredenheid
Voor onze klanten willen we de trendsetter zijn die hun wensen waarmaakt. Die zo maatschappelijk en duurzaam mogelijk onderneemt, en verrast met nieuwe innovatieve concepten en verbeteringen. Dat recept krijgen ze bij Huuskes geserveerd. Al sinds 1956.