De branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg
Uitblinkers in de zorg magazine

Ecolab

Ecolab is de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën en diensten. Over de hele wereld kiezen bedrijven in de foodservice, voedselverwerking en horeca markten, de gezondheidszorg, de industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten om hun omgeving schoon en veilig te houden, om hun operationele efficiëntie te optimaliseren en hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.

Al meer dan 90 jaar, werken we achter de schermen om voedsel veilig te houden, om de verspreiding van infecties te voorkomen en om vitale bronnen te beschermen. Met als doel de bevordering van veilig voedsel, het onderhouden van schone omgevingen, het optimaliseren van water- en energieverbruik en het verbeteren van de operationele efficiëntie. En vandaag doen we meer dan ooit tevoren.

Ecolab levert We leveren van schoonmaak middelen en systemen waardoor we dagelijks een schoner, veiliger en efficienter werkomgeving creeren. Hierbij speelt waarin de Ecolab TM vertegenwoordiger een cruciale rol speelt. Wij weten wat u bezig houdt door er te zijn!

Bij ons kunt u terecht voor professionele oplossingen specifiek ontwikkeld voor alle mogelijke schoonmaaktaken, waaronder vaatwas, keukenhygiëne, wasgoed, housekeeping, gebouwenonderhoud, handhygiëne, …

Door innovaties als ons baanbrekende Apex vaatwassysteem realiseren wij voordelen voor onze klanten op het vlak van waterbesparing, energie vermindering, voorzien van producten die veiliger zijn in het het gebruik en rgonomischer zijn voor het personeel op de werkvloer.

Omdat we nauw samenwerken met onze klanten, hebben we een buitengewoon inzicht in de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Dankzij regelmatige service bezoeken ter plekke en de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat alle schoonmaaktaken steeds vlot en efficiënt gebeuren. We helpen onze klanten meer te doen met minder door middel van een op maat gemaakte en persoonlijke aanpak. Want het succes van onze klanten is ook ons succes.
Als een betrouwbare partner op meer dan 6000 klanten locaties verspreid over heel Nederland leveren we een consistente onovertroffen service en dat niet alleen in Nederland, maar bijna overal ter wereld. Wij gaan de uitdagingen van een wereld in verandering aan met expertise en innovatie. Wij ondersteunen wat van fundamenteel belang is voor de kwaliteit van het leven, vandaag en morgen.