BGP

 

Werken in de voedingsverzorging vraagt om gerichte beroeps specifieke opleidingen en trainingen. Beroepsopleiding Grootkeuken Personeel (BGP) is hierin gespecialiseerd.

Sinds de oprichting van BGP in 1967 hebben veel ontwikkelingen op voedingsgebied plaatsgevonden. Het opleidingsaanbod is hierin meegegroeid.
En denkt u nu echt dat de dieetkoksopleiding van BGP zo ouderwets is dat alle maaltijden afgewogen moeten worden!
In de praktijk valt dat best mee. Het wegen wordt gedaan om inzicht te krijgen in hoeveelheden en kan ook een goed hulpmiddel zijn om de hoeveelheid waste te verminderen.
De gewijzigde consistentie, de gemalen maaltijd, is maar één van de vele onderdelen die aan de orde komen. Het is wel vaak een eye-opener voor de cursisten.

Naast de beroepsopleidingen is er een tendens voor het volgen van korte cursussen op een afgebakend vakgebied. De informatie hierover kunt u ook terugvinden op de website: www.BGP-opleidingen.nl.

Ook bestaat de mogelijkheid voor het verzorgen van “cursussen op maat”, In-Company trainingen, eventueel zelfs met specifieke onderwerpen die niet in de regulieren trainingen voorkomen.

Bij BGP zijn de groepen met cursisten altijd klein en dus is er veel persoonlijke aandacht. Naast dat de kleine groepen ook heel gezellig zijn is het slagingspercentage altijd hoog. Het afgelopen cursusjaar was het slagingspercentage bij de Aankomend InstellingsKok en de Zelfstandig Werkend InstellingsKok (ZWIK) praktijk 100%, de ZWIK theorie 90% en de opleiding Dieetkok ook 100%.

De jaaropleidingen starten in oktober /november. De korte cursussen en trainingen op maat starten in overleg en meerdere keren per jaar.
Meer informatie is te vinden op www.BGP-opleidingen.nl


CAPRIOLE COFFEE SERVICE

Onze toewijding aan de zorg…

Capriole Coffee Service is gespecialiseerd in koffievoorzieningen voor de zorgsector. Onze accountmanager zorg en het sales support team hebben jarenlange ervaring met het inspelen op de behoeften en uitdagingen binnen zorginstellingen op het gebied van warme drankenvoorzieningen.

We begrijpen dat iedere zorglocatie specifieke wensen en behoeften heeft en stellen u centraal.

Jaarlijks worden miljoenen koppen koffie en andere warme dranken van Capriole Coffee Service gedronken binnen ziekenhuizen, verzorgingshuizen en de gehandicaptenzorg.

Onze familie…

Capriole Coffee Service is een familiebedrijf, opgericht in 1975.

We zijn uitgegroeid tot een groot team van koffie-experts dat als doel heeft de lekkerste koffie op het werk te serveren. Dit doen we bijvoorbeeld door onze eigen koffie te selecteren en te branden, maar ook door uitstekende service en support.

Met ruim 40 jaar ervaring in de Benelux, drinken ruim 7.000 zakelijke klanten nu dagelijks koffie van Capriole Coffee Service. We hebben inmiddels ruim 1 miljard koppen koffie verkocht en we groeien nog steeds.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en daar hebben we in 2016 ook Capriole Café geopend; de thuisbasis van ons eigen koffiemerk Capriole Coffee.

Tevens werken we als onafhankelijk koffieleverancier samen met alle grote koffiemerken. Capriole Coffee Service is trots op de jarenlange samenwerking met Nescafé, Douwe Egberts, Redbeans en andere A-merken als preferred partner.

Passie voor koffie…

Ons eigen koffiemerk bestaande uit duurzame, slow roast koffieblends, robuuste espressomachines en hoogwaardige accessoires.

Capriole Café is een koffiebar, restaurant en koffiebranderij in één en biedt ons de mogelijkheid om ons nog verder te specialiseren in bediende horeca locaties met een focus op koffie. De gasten van Capriole Café en onze zakelijke klanten worden tijdens ontbijt, lunch of diner ondergedompeld in de wereld van koffie omdat wij onze koffie vers branden in het restaurant.

Het Capriole Café inspireert en is bovendien dé locatie voor barista-trainingen en koffielezingen, georganiseerd door onze koffiebrander Giancarlo Matarazzi.

Wat ons onderscheidt…

CAPRIOLE GRAND CAFÉ VOOR DE ZORG

De ervaring van een koffiebar is uniek; de geur van versgebrande koffie en de geluiden van de koffiemolens en espressomachines. Het is allemaal onderdeel van de omgeving waarin je met smaak geniet van hoge kwaliteit koffievariaties. Dat is precies wat het Capriole Grand Café concept te bieden heeft: wij helpen om gezamenlijke eetzalen en horecaruimtes te transformeren in aantrekkelijke, centrale koffievoorzieningen met professionele espressomachines en barista’s.

Capriole Coffee Service verzorgt complete barista trainingen voor uw medewerkers en biedt uitgebreide ondersteuning. Wij geloven in de kracht van koffiebeleving en met onze ervaring in de horeca, kunnen we op vele manieren extra invulling geven aan het concept, zoals met seizoensmenu’s en loyaliteitsprogramma’s.

Hoe kunnen we ú helpen?

Neem vandaag vrijblijvend contact op met het Capriole Zorg-team om uw wensen te bespreken.

www.capriole.nl     info@capriole.nl    070 414 41 41


CNF Koetsier

 

Wij maken het verschil door ons werkelijk te verdiepen in klantbehoeften. Wij werken samen heel gericht naar een doel; het bieden van de meest efficiënte oplossingen die maximaal voorzien in de behoefte van de gehele cyclus. De driehoek eten-drinken-gastvrijheid staat daarbij altijd centraal. We kennen de markt en we begrijpen de verdienmodellen en bedrijfsprocessen. Daardoor is cnfkoetsier dé professionele partner om de prestaties van foodservice omgevingen zowel back- als front-office te maximaliseren. We hebben passie voor ons vak en we geloven erin dat we de beste resultaten kunnen neerzetten dankzij een maximale inzet van kennis, verdieping en ervaring. We gaan met plezier en enthousiasme voor tevreden klanten en goede, langdurige relaties.

Portfolio

Portfolio Food Service Ontwerp & Apparatuur
Volledige portfolio bestaande uit merken met een bewezen kwaliteit en internationale reputatie, waaronder Bonnet, MBM, Hobart (I.T.W. Group) en Lainox. Merken voorzien in zeer ruime mate in hoogwaardige producten welke een probleemloze, lange gebruiksduur garanderen. Daarnaast gaan wij graag de uitdaging aan om klant specifieke Food Service Concepten te ontwikkelen. cnfkoetsier beschikt over vele referenties op dit vlak.

Portfolio Distributie & Opslag, Afvalbeheer, Househould
Distributie & Opslag omvat de gehele cyclus van (voedsel)distributie en opslag met name gericht op grootschalige organisaties. Met name het aspect voedseldistributie neemt in deze een belangrijke positie in, gelet op de noodzakelijk expertise alsmede het kunnen beschikken over de juiste producten tegen de juiste condities.

Portfolio Gedekte Tafel & Catering Equipment
Bauscher Porselein neem in deze groep – als grootste hotelporselein producent ter wereld – een essentiële positie in. Daarnaast is cnfkoetsier hoofddistributeur vele andere merken op het vlak van gedekte tafel en catering equipment. cnfkoetsier beschikt tevens over een omvangrijk private lable; Fusion, Fusion Basic en Fusion CT.

Portfolio Disposables & Hygiëne
Ontstaan vanuit de vraag vanuit de klant. Gericht op de wens op inkoopbundeling. Een belangrijk onderdeel van deze portfolio wordt gevormd door Haigh en At-Os specifieke hygiëne toepassingen voor de zorgsector.

Proposities

Kennis & Expertise team cnfkoetsier
Zowel het team area salesmanagers als intern accountmanagers beschikken over een zeer uitgebreide kennis en ervaring. Het kennisniveau wordt steeds geactualiseerd door (product)trainingssessies.

Klantportal, OCI koppeling
Dankzij het klantportal (mogelijk) in combinatie met gebruik van een OCI koppeling wordt snel en overzichtelijk alle relevante informatie verkregen. Het cnfkoetsier klantportal structureert processen, integreert informatiestromen en zorgt voor een platform waarop onze medewerkers en klanten optimaal kunnen samenwerken.

Onderscheidende portfolio
cnfkoetsier beschikt op diverse vlak over een unieke portfolio. Daarnaast beschikken wij over een volwaardig private lable.

Uitgebreid netwerk
Door onze jarenlange presence, beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van specialistische leveranciers/partners in binnen- en buitenland. Het doel is echter steeds identiek; DE juiste behoefte invulling voor onze zorgrelaties. Bezoek onze inspirerende website, of beter neem met ons contact op voor een vrijblijvende kennismaking!
www.cnfkoetsier.nl


ENKCO

Heerlijke producten geschikt voor elk menu!

ENKCO is al jarenlang de specialist bij uitstek in diepgevroren vlugklaarproducten voor de zorg. Van voorgegaarde- en rauwe vleesproducten, ei-producten tot Vivera vleesvervangers.

Onlangs heeft het productontwikkelingsteam van ENKCO speciaal vanuit de groeiende vraag uit de zorg een gegaarde eiwitrijke rundergehaktbal ontwikkeld. Eiwit is belangrijk voor de groei, vernieuwing en het behoud van spierweefsel en organen. Bovendien is deze rundergehaktbal gemakkelijk te regenereren door zijn ovale vorm.

Ook nieuw in het assortiment is het gegaarde gehaktstammetje. Een heerlijk gehaktproduct met fijne kruiding en gebakken uitjes. Het gegaarde gehaktstammetje is eenvoudig te bereiden en u kunt er makkelijk mee variëren.

Kijk voor meer informatie op www.enkco.nl


FrieslandCampina

 

Een goede verzorging van de koe staat aan de basis van kwalitatief goede melk. Het vakmanschap van de leden-melkveehouders staat aan de basis van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van het brede assortiment zuivelproducten van FrieslandCampina.

Waar we voor staan:

Betere voeding voor de wereld…

 • Het voeden van de groeiende wereldbevolking van 7 naar 8,5 miljard mensen in 2030
 • Optimaliseren van de voedingswaarde van zuivelproducten
 • Zorgen voor betaalbare voeding in specifieke markten

…goede inkomsten voor onze boeren…

 • Een aantrekkelijke coöperatie voor leden-melkveehouders
 • Ondersteunen van melkveehouders in Azië, Afrika en Oost-Europa bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en de kwaliteit van melk
 • Bieden van perspectief aan jonge melkveehouders

…nu en in de toekomst

 • Investeren in duurzame langetermijngroei en de financiële gezondheid van de onderneming én de coöperatie
 • Klimaatneutraal groeien
 • Terugdringen van gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen

Melk is een natuurlijke bron van voedingsstoffen en levert  bouwstenen voor een gezond leven. Melk bevat essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, vetten, vitamine B2 en B12 en mineralen zoals calcium. Melk is in elke levensfase geschikt om bij te dragen aan de juiste balans in elk voedingspatroon.

Duurzaamheid

Duurzame, gezonde voeding heeft de toekomst. FrieslandCampina werkt daarom actief samen met partners die duurzaam ondernemen en verantwoorde producten beogen. Producten die natuurlijk ook lekker zijn.

Samenwerkende coöperatie

19.000 leden-melkveehouders, die samen de eigenaren van FrieslandCampina zijn, werken diervriendelijk en steeds duurzamer.

Ruim driekwart van hen doet aan weidegang en laat hun koeien buiten lopen. Het merendeel (91%) van de gebruikte stroom in de Nederlandse productieketens is groene stroom. Het grootste deel daarvan is afkomstig van de eigen lokale boeren.

Bewust en eerlijk inkopen

Grondstoffen als soja, cacao en palmolie koopt FrieslandCampina 100% duurzaam in. Dit gebeurt door te werken met de internationaal erkende duurzaamheidstandaarden Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO), Round Table Responsible Soy (RTRS) en UTZ Certified. Voor het sappenassortiment gaan FrieslandCampina en Solidaridad hun verduurzamingsprogramma bij sinaasappelboeren in Brazilië na een succesvolle testfase uitbreiden.

 Minder zout en suiker

Voor alle producten in het assortiment kijkt FrieslandCampina hoe het nog gezonder kan. Door deze inspanningen bevatten de producten steeds minder suiker en zout. In Nederland voldoet 100% van alle gezondheids- en kinderproducten van FrieslandCampina aan de criteria van het Vinkje voor een bewustere en gezondere keuze.

Samen bewust waarde creëren

De consument kiest in toenemende mate voor bewust en gezond en dit brengt in de gehele keten (nieuwe) uitdagingen met zich mee.

FrieslandCampina ziet veel mogelijkheden om samen meerwaarde te creëren op het gebied van MVO. Bijvoorbeeld door op een slimme manier voedselverspilling tegen te gaan. Zo is het weggooien van restfruit met een kwart te verminderen als het als ingrediënt in smoothies gebruikt wordt. De meeste waarde creëren we door prioriteit te geven aan gemeenschappelijk voordeel. Voor FrieslandCampina, haar partners, de klant en de samenleving. Wilt u ook samen smaak geven aan duurzaam en gezond ondernemen? FrieslandCampina kijkt graag met u mee.

FrieslandCampina: de partner voor de zorg

FrieslandCampina maakt de Zorg beter met vertrouwde merken, nutriëntrijke producten en biedt oplossingen op het gebied van gastvrijheid, gezondheid en duurzaamheid met als doel het verhogen van de cliënttevredenheid en het verlagen van de zorgkosten.

We geloven in de kracht van bekende merken:

 • Bekende merken en smaakvolle producten worden beter genuttigd. Dat draagt bij aan een goede gezondheid.
 • Bekende merken en herkenbare smaken geven bewoners het gevoel van “thuis” en dragen bij aan verhoging van de cliënt-tevredenheid.
 • Bekende merken bieden veel keuze en variatie in veel verpakkingsvormen
 • Bekende merken dragen bij aan verhoging van de cliënttevredenheid.

Een greep uit ons aanbod in partnerschap:

 • Zuivel als aanvulling op maaltijden en/of drinkvoeding bij onbedoeld gewichtsverlies
 • Online kennis en inspiratie platform gericht op kleinschalig wonen met nieuws, blogs, tips en recepten (www.voedingindezorg.nl)
 • Oplossingen op het gebied van duurzaamheid en MVO
 • Tips voor kostenbeheersing
 • Assortimentsadvies (Categorymanagement)
 • Workshops en inspiratiesessies voor desserts en dranken
 • ‘Op maat’ gemaakte eiwitkaarten
 • Recepten voor cocktails o.b.v. vruchtensappen en dranken
 • Recepten voor smaakvolle desserts
 • Productactivaties en introducties
 • Proeverijen

ISECO

Efficiënte maaltijddiensten met de maaltijdverdeelsystemen van ISECO

Een lekkere en gezonde maaltijd voor mensen die afhankelijk zijn van zorg. Dat is en blijft het uitgangspunt bij de maaltijdverdeelsystemen van ISECO. Maaltijddiensten kunnen met onze apparatuur efficiënt, gebruiksvriendelijk en volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken. Hiervoor combineren we innovatieve technologie met beproefde toepassingen. Ons thermocontactsysteem is daar een goed voorbeeld van. Een eigen ontwikkeling, passend in een reeks aan innovaties vanaf de jaren ’70. Eén van onze ontwikkelingen is de toepassing van de compressorloze Carbofresh™ koeltechniek van Air Liquide en ISECOM software in transport- en regenereerwagens.

ISECO Benelux is een handelsnaam van Sortrans B.V.
The Netherlands / Headquarter & Warehouse:
ISECO Benelux – Sortrans B.V.
Minervum 7137
4817 ZN BREDA
The Netherlands

Tel 0031 (0)76 572 36 00
Fax 0031 (0)76 572 36 01
e-mail : info@iseco.eu
website : www.iseco.eu


 

Van Gelder

De groenteleverancier die de zorg helpt.

Groenteleverancier Van Gelder groente en fruit is een oer-Hollands én hypermodern versbedrijf. Van Gelder staat voor lekker en gezond, voor kwaliteit en gemak. Voor eten dat gezond en vers is, dat voor gemak en een goede smaak zorgt. Want gezond, is ook gewoon heel erg lekker.
Vers, gezond en gemakkelijk. Dat is wat Van Gelder graag voor de zorg wil betekenen. Stimuleren om de gasten uit de zorg te laten kiezen voor een verse groentesap in plaats van een glas cola. Te kiezen voor een fruitsalade in plaats van een chocolade ijsje. Een goede gezondheid begint bij goede voeding. Daarom stimuleert Van Gelder koken met het 80/20-principe. Dit principe gaat uit van maaltijden die voor 80 procent uit groenten en fruit bestaan en voor 20 procent uit vis of vlees. Koken met groenten in de hoofdrol maakt maaltijden gezonder, goedkoper en in veel gevallen lekkerder.

Direct van de bron
Als AGF-groothandel met meer dan 60 jaar kennis en ervaring, levert Van Gelder dagvers uit. Direct inkopen bij de bron zorgt voor kraakverse producten voor een aangenaam prijsje. Doordat Van Gelder de tussenstap overslaat en inkoopt bij lokale boeren en telers, kunnen producten een dag na het plukken uitgeleverd worden. Sommige producten komen zelfs van Van Gelder zelf: Van Gelder heeft ook eigen land waarop geteeld wordt. Deze producten liggen kort na oogsten in het magazijn en worden de volgende dag uitgeleverd. Producten die niet lokaal in de Benelux ingekocht kunnen worden, koopt Van Gelder in het buitenland bij lokale boeren en telers in. Zo stimuleert Van Gelder de lokale economie en gaat de plaatselijke armoede tegen.

Snel en gemakkelijk gevarieerd en gezond eten serveren
Van Gelder wil met het uitgebreide assortiment van ongeveer 5000 AGF-artikelen laten zien dat gezond eten lekker, divers en gemakkelijk kan zijn. De snijkeuken snijdt honderden verschillende artikelen dagvers voor levering. Zowel in bulk- als in portieverpakking. Van soepgroenten- en roerbakpakketten, tot geportioneerde rauwkosten en fruitsalades. Van luxe slamelanges, tot gesneden koolsoorten. Vers gesneden en onder hogedruk verpakt zodat het in gesloten verpakking een ruime THT-datum heeft. Zo wil Van Gelder helpen de werkdruk in de keuken te verlichten met voorbewerkte versproducten, de variatie op het bord te vergroten door inspiratie en een breed assortiment en te stimuleren gezond te eten met superverse producten. Een gezonde maaltijd serveren was nog nooit zo makkelijk.

Inspiratie en innovatie
Van Gelder is ISO/FSSC 22000 gecertificeerd en staat voor goede zorg voor zijn producten. Het familiebedrijf is een uitblinker in innovatie en inspiratie. Met wekelijkse filmpjes waarin producten uit het assortiment toegepast worden in de keuken van een bekende kok, inspirerende blogs en wekelijkse nieuwsbrieven met aanbiedingen en nieuws over het assortiment houdt Van Gelder iedereen op de hoogte. De leverancier doet veel aan productontwikkeling en breidt zijn assortiment wekelijks uit. Volgend jaar gaat dit verder vanuit een compleet nieuwgebouwd pand. Vanuit dit hypermoderne gebouw wil Van Gelder een innovatief familiebedrijf zijn dat ouderwets voor u klaarstaat, zoals hun klanten gewend zijn.

Website: vangeldernederland.nl


KING NEDERLAND

King Nederland, totaalleverancier van formaat. Veelzijdig, flexibel en servicegericht.

King Nederland is dé totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables.

Vanuit ons kantoor en distributiecentrum in Tiel, Houten en Den Helder voorzien we onze klanten van de meest uiteenlopende medische en facilitaire disposables, schoonmaakmiddelen en -materialen, hygiëneproducten en tableware. Met ons brede assortiment maken we de one-stop-shop formule voor u meer dan waar!

Door onze specialistische kijk en jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, overheid, zakelijke dienstverlening en wederverkoop werken we samen met u aan de beste oplossing. King Nederland maakt sinds 2007 onderdeel uit van het internationale Bunzl Plc., een beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. Trends en ontwikkelingen in de markt worden voortdurend uitgewisseld. Door internationale inkoopafspraken met producenten en het bieden van logistieke oplossingen aan onze afnemers, is het mogelijk blijvend concurrerend te opereren en garanderen we de continuïteit op lange termijn.

Uitgekiende logistiek

Een opslagruimte van meer dan 10.000 m², gecombineerd met een wagenpark dat wordt bestuurd door gekwalificeerde transporteurs, maakt het logistieke proces een betrouwbaar geheel. Elke dag zorgen onze medewerkers ervoor dat alle producten volgens afspraak worden geleverd.
Een efficiënte distributie waarbij we desgewenst tot op de afdeling leveren. Dat noemen wij uitgekiende logistiek! Onze kennis van de diverse markten resulteert in een professioneel en op maat gemaakt advies. Wij geloven echter sterk in het belang van persoonlijk contact met onze klanten. Een vrijblijvende afspraak is dus zo gemaakt.

Medische disposables

Wij denken en bewegen met u mee!
Kijk voor meer informatie op http://www.king.nl/


Offerman

Offerman, onderdeel van Ter Beke, is een toonaangevende leverancier van vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg. Vanuit 2 gespecialiseerde productielocaties verspreid over Nederland maken wij elke dag hoogwaardige kwaliteitsproducten. De vestiging in Borculo produceert snijpalen, (rook)worsten en hammen. In Aalsmeer wordt gesliced en verpakt.

FairBeleg

Recent hebben de makers van Kips en Kraak-Vers het nieuwe merk FairBeleg gelanceerd voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. Offerman blijft de vertrouwde vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking leveren met de hoge kwaliteit die de klant van ze gewend is, maar dit alles met een nieuw verhaal. Met FairBeleg combineren ze niet alleen het beste van de merken Kips en Kraak-Vers, maar ze doen daar nog een schepje bovenop. De lancering van het nieuwe merk FairBeleg, is het resultaat van de herschikking van de merken die Offerman vorig jaar is gestart.

FairBeleg

 • Biedt een smakelijk en uitgebreid assortiment
 • Is verpakt in een uitnodigende eenpersoonsverpakking met easy opening
 • Gaat verspilling tegen door portionering. De verpakking is gebaseerd op het beleggen van 1 boterham
 • Heeft een compacte portieverpakking die aangepast is aan de grootte van het beleg
 • Biedt naast eenpersoonsverpakkingen ook hersluitbare 10-plaks verpakkingen, voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van een openingsdatum
 • Maakt door kleursegmentatie de rijpingstijd van kaas in 1 oogopslag duidelijk
 • Maaslander en Old Amsterdam kazen zijn altijd gemaakt van weidemelk
 • Is continue bezig om nog meer producten te voorzien van het Beter Leven keurmerk
 • Heeft alleen maar kipproducten die plofkipvrij zijn
 • Is transparant over de samenstelling van de producten

Kraak-Vers

Naast de portieverpakkingen en 10-plaks verpakkingen heeft Offerman ook grootverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in haar assortiment. Onder het merk Kraak-Vers leveren ze een volledig assortiment hartig beleg. Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere vleeswaren met een verhaal met duurzaamheidskeurmerken als Beter Leven en SKAL biologisch tot beleg in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Offerman geeft u de mogelijkheid patiënten, cliënten en gasten te verleiden met veel keuze en variatie in hartig beleg. Naast de bekende voorgesneden vleeswaren en kaas, heeft deze leverancier ook een assortiment smeerbaar broodbeleg, met producten als filet americain, ossenworst en leverworstsoorten. Offerman is een conceptaanbieder. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment hartig beleg in combinatie met onze expertise op het gebied van category management bepalen wij samen met u het meest passende concept. 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij brengen de mogelijkheden graag voor u in kaart.

Kijk op www.offerman.nl of bel ons op 088-2009600.

 

 

PS in foodservice: actuele en toegankelijke productinformatie voor iedereen.

PS in foodservice is dé bron van kennis die nodig is op alle plekken waar voedsel wordt vervoerd, verkocht, bereid en gegeten.

Meer dan 900 producenten borgen hun productinformatie bij PS: ingrediënten, allergenen, voedingswaarde, keurmerken, logistieke informatie, bereidingswijze en meer. Inmiddels heeft PS van meer dan 196.000 producten de informatie beschikbaar. Deze informatie zet PS door naar groothandels en afnemers van de producten. Bijna alle foodservice-groothandels halen productinformatie op bij PS, onder andere om de bestelsite te vullen met actuele foto’s en productinformatie.  

PS ontzorgt de foodservice

Alle productinformatie wordt ook opgehaald door vele foodservice-ondernemers in de zorg, horeca, vrije tijd en catering. Sommige doen dat rechtstreeks in hun eigen menu- of beheersysteem. Anderen werken met softwarepartijen als Horeko of CuliCart Hospitality die vanuit PS in foodservice gevoed worden met productinformatie. 

De allergenen-uitdaging

Sinds 2014 is het verplicht om allergeneninformatie beschikbaar te hebben voor de gasten. Door met PS en haar softwarepartners te werken, wordt het makkelijker om te voldoen aan deze wetgeving. Er zijn ook instellingen die hier een stap verder in gaan. Voor gasten met een allergie is het eetmoment vaak niet makkelijk of ontspannen. Bij sommige organisaties wordt daarom de informatie over allergenen zo betrouwbaar en inzichtelijk mogelijk verstrekt, met hulp van PS in foodservice. Zo maken ze van een probleem, een kans om extra gastvrij te zijn!  

Duurzaamheid van het assortiment

Producenten leggen ook keurmerken van hun producten vast bij PS. Hierdoor kan PS de afnemers snel inzicht geven in hoe duurzaam hun assortiment is. Dit wordt per kwartaal gemonitord. Zo wil PS ondersteunen in de transitie naar een duurzamere foodservice.

Ook werken met de productinformatie van PS in foodservice? Neem contact op!


MOMOKO

Visieontwikkelaar Monique Willemse, Momoko
inspireert zorginstellingen om gastvrijer te worden

Gastvrijheidsbeleid en het inspelen en anticiperen op wensen van patiënten en andere gasten middels eten en drinken wordt steeds belangrijker in het onderscheidend vermogen van ziekenhuizen, ouderenzorglocaties, serviceflats en woonzorginstellingen. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je tot een visie waarmee je op de langere termijn alle gasten (zowel patiënten, SEH-bezoekers, bewoners, mantelzorgers, bezoekers, omwonenden) blij verrast en medewerkers (artsen, gastvrijheidsmedewerkers, verpleegkundigen en baliemedewerkers) motiveert?

Inspirerende kracht
Hoe verbindt je wensen en trends onder consumenten/patiënten en in de zorg met de randvoorwaarden en gewenste identiteit van de instelling? Daar ligt de inspirerende kracht van Monique Willemse, die als visieontwikkelaar voor gastvrijheid, eten & drinken al 16 jaar met name voor (o.a. topklinische) ziekenhuisgroepen in heel Nederland werkt.
Ze realiseert de omslag van proces-gestuurd denken naar klantgericht handelen ook succesvol voor andere opdrachtgevers en ontwikkelde onder meer woonformules voor seniorenhuisvesting, belevingsconcepten voor woonzorgcentra, een gebiedsvisie voor een NS-station, workshops voor servicemedewerkers voor een zuivelgigant, de conceptuele start van het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort en ontwierp o.a. een ontmoetingsplein voor bewoners met dementie.

Spreker en columnist
Door haar ervaring, creativiteit en onconventionele aanpak is ze een veelgevraagd inspirator. Zo verzorgde zij onder meer op uitnodiging van het Chinese Ministerie van Volkshuisvesting in Sjanghai een uitgebreide trendpresentatie over ouderenzorgtrends in Nederland. Dichter bij huis trof u haar aan op beurzen zoals Welkom in de Zorg, de Zorgtotaalbeurs en het Facilitair Congres van de Horecava. In diverse vaktijdschriften publiceert zij regelmatig trefzekere columns die getuigen van een bijzondere opmerkzaamheid als het gaat om de details van het vak.
Daarnaast is Monique jurylid van de Horecava Innovation Award en neemt ze professionals incidenteel mee op TrendExpedities, thema-gericht of specifiek samengesteld voor opdrachtgevers.

Maatwerk
Onder de werknaam Momoko (Japans voor ‘zacht’ maar ook voor ‘pit’) helpt zij organisaties het initiatief te nemen, inzicht te verkrijgen in het eigen mogelijke onderscheidend vermogen en in relevante cliëntenwensen.
Bij de vorming van een helder punt op de horizon van de toekomst maakt ze gebruik van kwalitatief maatwerk onderzoek en sterk visueel georiënteerde middelen, waardoor iedereen in de organisatie zich ook op langere termijn gemakkelijk kan (blijven) inleven in de strategie.
Zo stimuleert ze niet alleen hogere cliënttevredenheid, maar ook betere reputaties, loyalere relaties, stijgend inkomen en gemotiveerde medewerkers.

Ook ambitie om gastvrijer te worden?
Maak een afspraak via: monique@momoko.nl


MULTIFOOD

 

Multifood

Partnership en authenticiteit in Eten & Drinken

Er is veel veranderd in de zorg maar de basisbehoefte van cliënten is gelijk gebleven; een veilige omgeving, de juiste zorg, persoonlijke aandacht maar vooral …elke dag lekker eten!

Het is al 25 jaar onze passie afnemers te helpen hun cliënten en gasten elke dag opnieuw te verrassen met (h)eerlijk eten en drinken. Dit doen we door klantwensen te doorgronden op basis van (voedings)visie, missie en doelstellingen en hierop aansluitend creatief maatwerk per locatie/ afdeling te realiseren.

Ambachtelijke verse producten waarbij we met afnemers meedenken en de uitzonderlijk hoge servicegraad die we als regionale leverancier middels one-stop-shopping bieden zijn onze kerncompetenties.

Bij onze versspecialisten staat inmiddels de 2e of 3e generatie aan het roer van deze familiebedrijven. De meeste versproducten worden ambachtelijk verwerkt waarbij we op het bestelde gewicht portioneren en verpakken. Mede hierdoor zijn de producten altijd ultra vers. Onze combinatie van vakmanschap met focus op flexibiliteit en het ‘kennen’ van onze klanten ervaren afnemers dan ook als daadwerkelijk toegevoegde waarde.

Door proactief inspelen op wensen in de markt zijn we uitgegroeid tot een ‘Totaalleverancier voor Eten & Drinken’. Ons aanbod wordt niet beperkt door keuzes die wij maken maar we laten de keuze aan afnemers.
Ons assortiment bevat 90.000 producten in Vers, Diepvries, Convenience, DKW , Non-food en Retailproducten waarbij we zowel A-merken als huismerken leveren. Daarnaast bieden we een variëteit in dienstverlening.

Naast reguliere producten leveren we streekproducten. Boerenhart is een coöperatie waarvan de boeren eigenaar zijn en waarvan de opbrengst daadwerkelijk naar deze boeren gaan. Zo helpen we de regionale agrarische sector en bieden we afnemers authentieke producten met beleving en informatie over herkomst.
Elke boer heeft zijn specialisme met bijbehorend verhaal dat we graag komen vertellen. Naast rund-, varkens, – kalfsvlees en kip, bieden we in streekproducten zuivel, eieren, kaas, groenten, brood, honing, bier, jam enz.

We richten ons zowel op de cure als op de care en bedienen front-office en grootkeukens, kleinschalige groepen, winkeltjes en de diverse horeca-outlets.

Onze accountmanagers hebben brede werkervaring in de foodbranche en voor specifiek advies zetten we een specialist in. Hierdoor kunnen we zorginstellingen op elk niveau uitstekend advies en maatwerk bieden. Vaak gehoorde pluspunt zijn het goede contact met de vaste accountmanagers en snel beantwoorden van vragen.

De gewijzigde financiering noodzaakt organisaties op een andere wijze naar maaltijdvoorzieningen te kijken. Hierbij is het noodzakelijk dat integrale kosten voor eten en drinken gerelateerd zijn aan en gedekt worden door inkomsten uit vaste vergoedingen, aangevuld met inkomsten van betalende afnemers/ bezoekers. Door gebruik van meerdere kostenplaatsen realiseren we dit inzicht. Alleen op deze wijze is sturing mogelijk.

Het accent ligt op Total Cost of Ownership en bij het zoeken naar slimme oplossingen om projectdoelstellingen voor Prestatie Inkoop te realiseren hebben we een nieuwe methodiek ontwikkeld. Bij deze vorm van partnership maken we afspraken over cliëntmaaltijden voor vastgestelde bedragen p.p.p.d. Deze zijn gedifferentieerd voor verschillende maaltijdvoorzieningen en voor verschillen binnen cliëntgroepen.

Onze ambitie: Als gespecialiseerde partner de zorgmarkt in Midden en West-Nederland volledig ontzorgen.
Bezoek onze website: Multifood.nl


FANO

 

Elk gerecht vraagt om een goede basis. Daarom biedt Fano je de beste salades en sauzen. Altijd vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en daar waar het haalbaar en betaalbaar is, kiezen we voor duurzame ingrediënten. Een missie waarin we steeds verder gaan. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt en met liefde door onze koks bereid. Pure smaken die jouw gasten laten genieten van eerlijk eten.

Fano gebruikt in haar salades kip en varkensvlees met het Beter Leven keurmerk (1 ster) en vrije uitloopeieren (2 sterren), ook in onze vetarme basissaus.
De tonijn en surimi in onze salades voldoen aan de internationale MSC-standaard voor duurzame visserij en de zalm in onze broodsalade is ASC gecertificeerd. Zo helpen wij mee om visbestanden voor de toekomst te behouden.

We vinden het belangrijk dat je snel en gemakkelijk kunt zien welke allergenen wel en niet in onze producten aanwezig zijn. Vandaar dat je op al onze verpakkingen duidelijke allergeneninformatie kunt vinden.

Op www.fano.nl” target=”_blank”>www.fano.nl vind je niet alleen alle informatie over ons brede assortiment aan aardappelsalades, pastasalades, broodsalades, rauwkosten, sauzen en tussendoortjes, maar ook inspirerende recepten en handige tips.

 


BEBO

 

Goed eten begint met Bebo!

Bebo biedt jou met haar allergeenvrije assortiment de ruimste keuze aan (dieet-)margarine, halvarine en bak&braadproducten in de foodservice markt. Er is namelijk voor elke
(dieet-)toepassing een geschikt Bebo product om jouw broodjes mee te besmeren en gerechten mee te bereiden.

Verantwoord en smaakvol eten, daarmee oogst jij complimenten van jouw gasten.
Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat gezond eten belangrijk is om lang fit en gezond te blijven. Niet alleen thuis let de consument extra kritisch op wat er op tafel komt, maar ook in restaurants, bedrijfskantines en andere horecagelegenheden. Met het hoogwaardige assortiment smeer-, kook- en bak&braadproducten van Bebo kun jij als foodprofessional perfect inspelen op de toenemende vraag naar verantwoord én smakelijk eten.

Wensen van foodprofessionals en gasten staan bij Bebo centraal. Of het nu gaat om een broodjeszaak, lunchroom, restaurant, bedrijfskantine, hotel of cateringbedrijf, met ons hoogwaardige assortiment kun jij smakelijke én gezonde gerechten serveren. Leverbaar in verpakkingen waarmee jij als foodprofessional efficiënt en snel kan werken. Van gemakkelijk te openen en hygiënische portieverpakkingen van 10 tot 15 gram en kuipen van 250 gram tot 2 kg voor grootverbruik, tot de Bebo CuliSpray, een unieke allergeenvrije bakspray in handzame spuitbus. De ideale en bewuste basis voor elke ontbijt-, lunch- en dinerkaart.

Meer weten of gratis proberen? Vraag een gratis Bebo proefmonster aan op www.bebo.eu en overtuig jezelf. Onze accountmanagers kennen de markt. Ze beantwoorden graag al uw vragen.


VAN HOECKEL

 

Van Hoeckel
Van Hoeckel is er van overtuigd dat de maaltijdmomenten de mooiste momenten van de dag zijn. Daarom helpen, adviseren en ondersteunen we graag bij de bedrijfsprocessen rondom eten & drinken. Daarbij komen alle aspecten aan bod: van de menukeuze van de cliënt tot de uiteindelijke presentatie op bord. Hiervoor zetten wij graag onze coachingprogramma’s in:

Het assortimentscoachingprogramma heeft ten doel de juiste assortimenten te realiseren voor cliënten, patiënten en medewerkers.
Het bereidingscoachingprogramma ondersteunt bij menu engineering en bereiding.
Het cliëntbelevingscoachingprogramma zorgt voor optimale gastvrijheid en beleving van het maaltijdmoment.
Het distributiecoachingprogramma draagt bij aan een optimale inrichting van het logistieke en administratieve proces rondom eten & drinken.

Binnen ons aanbod hebben wij diverse totaaloplossingen gerealiseerd. Twee daarvan lichten we graag nader toe.

Beleef
Beleef is onze formule voor ziekenhuizen. Wat begon als een à la carte-concept voor het Groene Hart Ziekenhuis is inmiddels uitgegroeid tot een totaalformule met diverse oplossingsvarianten. Hiermee kunnen we elk ziekenhuis een individuele gepersonaliseerde oplossing bieden die tot in detail op maat is.

Regie voor het ziekenhuis
De keuze voor Beleef betekent altijd een totaaloplossing voor het gehele proces van 24 uur eten en drinken (of een deel van die 24 uur). Belangrijk: dit is inclusief gezamenlijke exploitatie, sturing en verantwoordelijkheid. Het is immers onze ervaring dat ieder ziekenhuis het belangrijk vindt om zelf de regie te houden.

Met Beleef voert een ziekenhuis een maaltijdconcept op hoog niveau, is er alle ruimte voor ondernemerschap, ligt de focus op de patiënt en is er door samenwerking meer efficiency en schaalvoordeel.
De patiënt krijgt met Beleef een aanbod dat afgestemd is op de individuele behoefte van iedere patiënt, passend binnen elke dieetvorm. Middels een stijlvolle presentatie en samen eten met partner of familie wanen ze zich even in hun ‘thuis’-omgeving.

Aan Tafel
Aan Tafel is onze oplossing voor kleinschalige woonvormen. Wij weten als geen ander welke uitdagingen er bij deze woonvormen liggen. Want als specialist in de zorg en met ruim 10 jaar ervaring in samenwerking met kleinschalige woongroepen hebben we alles in huis om van het eten en drinken door de dag heen een smakelijke beleving te maken.
Natuurlijk met een ruim kleinschalig wonen assortiment aan eten, drinken en maaltijden, bestelgemak in onze digitale supermarkt en een bezorgservice tot in uw koelkast of keukenkastje.
Maar ons kleinschalig wonen concept Aan Tafel gaat verder. Want de maaltijd bestaat niet alleen uit lekkere gerechten of de mooiste producten. De presentatie, bereiding, het koken, de aankleding en niet te vergeten de medewerker bepaalt in grote mate hoe de maaltijd ervaren wordt door de bewoners. Ook op deze gebieden ondersteunen, faciliteren en trainen wij.
Uniek binnen Aan Tafel is de menubox; een complete box met de ingrediënten voor een maaltijd, inclusief recept. Hiermee ontzorgen we de woongroepen, ze hoeven niet meer na te denken over de vraag ‘wat eten we vandaag’. De boxen zijn volledig op de bewoners afgestemd en nog belangrijker: men heeft de keuze uit een kleine of normale portiegrootte. Uniek binnen de markt van kleinschalig wonen.

Bezoek ons op: vanhoeckel.nl


Van Oordt

 

Van Oordt, specialist in portieverpakkingen
Binnen de zorg wordt veel gebruik gemaakt van portieverpakkingen. Hygiëne, efficiency, gemak en portion control geven veelal de doorslag om voor portieverpakkingen te kiezen. Van Oordt is specialist in het maken van portieverpakkingen en biedt een breed scala aan producten. Ieder dag weer produceert Van Oordt duizenden portieverpakkingen. Van suiker-, creamer- en honingsticks tot broodbeleg en sauzen en specerijen.

Alles rondom het kopje
Van Oordt is dé toonaangevende speler op het gebied van serviceproducten bij koffie en thee. Van suiker en koffiemelk tot koekjes en chocolade. Al dan niet bedrukt met uw eigen logo.

Broodbeleg op maat
Van Oordt biedt daarnaast de grootste keuze in portieverpakt zoet broodbeleg. Met maar liefst 14 smaakvarianten in verschillende verpakkingsformaten is er altijd een oplossing op maat.
Ziekenhuizen en zorginstellingen vragen bijvoorbeeld nadrukkelijk om kleinere verpakkingseenheden. Dat is bijvoorbeeld praktisch als op afdelingsniveau wordt geleverd wordt of de zorg kleinschalig georganiseerd is. Van Oordt levert daarom naast middel- en grootverpakkingen ook VarieJantjes. Kleine, vrolijke doosjes broodbeleg met slechts 12 cups per smaak. Dat betekent meer variatie op tafel met minder voorraad en verspilling. Dus meer gemak en flexibiliteit met minder kosten.

Een kijkje nemen naar het volledige assortiment en het aanvragen van gratis proefmonsters kan via de website www.oordt.com.


Unilever Food Solutions

Eten is feest!
Hoe beantwoordt u aan de specifiek voedingsbehoeften van uw gasten? Hoe haalt u het beste uit uw keukenbudget? En met welke verrassende ideeën maakt u elke maaltijd tot een feest? Unilever Food Solutions helpt u om een antwoord te geven op die vragen. Hierbij kijken we naar 3 pijlers:
• Uw gasten, want genieten van eten en drinken blijft een van de belangrijkste dingen in het leven!
• Uw menu: smakelijk en gevarieerd koken voor ouderen is niet altijd eenvoudig
• Uw keuken: De organisatie van uw keuken vergt iedere dag uw aandacht
Daarom is onze visie Eten is feest! Want een smakelijke en gezonde maaltijd waar uw gasten zichtbaar plezier aan bleven is voor u de kroon op het werk. Voor de bewoners in uw instelling is het een belangrijk stuk levenskwaliteit. We vinden dat een lekkere en voedzame maaltijd, geserveerd in een prettige omgeving een recht is voor iedere oudere. Een ambitieus doel waar wij graag samen met u aan werken.
Want eten verbindt! De sociale functie van het café of restaurant in de instelling wordt steeds groter. Een themadag of -menu kan ook een leuke manier zijn om dit eens onder de aandacht te brengen bij mensen van buitenaf. Hierdoor maak je van een eetmoment een feestmoment en dat is het doel! Want een beter moment voor een gezellig samenzijn dan rondom het eten is er vrijwel niet. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een high tea of presenteer bijvoorbeeld de eerste asperges of de nieuwe haring in stijl. Al dit soort initiatieven kunnen ervoor zorgen dat uw bewoners wat meer buiten de deur activiteiten gaan ondernemen om zo het contact onderling te versterken. Laat uw restaurant dus een culinaire ontmoetingsplaats zijn. Zo kunnen we met elkaar de eenzaamheid onder ouderen een kleine beetje tegengaan.

Smaakvol en puur
Smaak voert de boventoon in ons assortiment. Zo wordt er voortdurend gewerkt aan een nog betere kwaliteit. Daarbij wordt er samengewerkt met een team chefs en smaakspecialisten in de zorg. Niet alleen wat productontwikkeling betreft maar ook recepturen toegespitst op de doelgroep. Ook krijgen zorgchefs steeds meer te maken met dieetwensen en allergenen. Daarom zijn enkele van onze producten glutenvrij en/of lactosevrij, zonder dat er ingeleverd wordt op de smaak! Denk bijvoorbeeld aan onze glutenvrije bouillons van Knorr of Blue Band Koken en Opkloppen Lactosevrij.

Duurzame toekomst
Behalve smaak is ook duurzaamheid een belangrijke thema. Om hierop in te spelen kijken we naar de herkomst van onze producten. Zo zijn alle Knorr leveranciers aangesloten bij het duurzaamheidsprogramma ‘Zaaien voor de toekomst’ en is het doel om in 2020 gebruik te maken van landbouwgrondstoffen uit duurzame bronnen. Daarnaast verlagen we stap voor stap het zoutgehalte in onze producten zonder in te boeten op smaak. Ons doel is dat in 2020 75% van ons wereldwijde food assortiment voldoet aan zoutgehaltes die een zoutinname van max 5 gram per dag mogelijk maken zoals aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie.
Ook hebben we een waste app ontwikkeld die bewustwording creëert omtrent waste. Dit is zowel goed voor het milieu als de portemonnee en dat geld kan vervolgens worden geïnvesteerd in een nog betere kwaliteit van het eten en drinken.
Kijk voor meer inspiratie en tips op www.ufs.com/etenisfeest


 

Huuskes

 

Huuskes. Met gemak smakelijk eten
‘Met gemak smakelijk eten’, daar staan we voor bij Huuskes. Al onze ingrediënten halen we vers in huis, verwerken ze direct en houden vast aan ambachtelijke recepten. Deze mix van vers en vroeger maakt onze maaltijden tot wat ze zijn: puur, heerlijk van smaak en constant van kwaliteit.

Vers met een visie
Wat zo vers mogelijk op het bord komt, moet ook vers naar onze klanten: ziekenhuizen en organisaties in de kleinschalige, intramurale en extramurale zorg. We ontzorgen, maken het zo makkelijk mogelijk voor onze klant, en bieden een compleet programma culinaire concepten en meer dan 35.000 artikelen. Het zijn de ingrediënten die ons een totaalleverancier maken.

Alles onder één dak: totaalleverancier
Maar totaalleverancier ben je pas als je compleet bent in je totale dienstverlening. Daarom denken én werken we mee met onze klanten. Voor hen kijken we verder, en gaan we verder. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen, biedt Huuskes een aantal verschillende concepten aan, volledig afgestemd op de doelgroep en de vraag vanuit de markt. Zo is onze app Eten & Zo speciaal ontwikkeld voor de kleinschalige zorg. Door te bestellen via de app worden maaltijden en boodschappen op afdelingsniveau geleverd. Het kan zelfs tot in de koelkast! Met Cross & Care Logistics nemen we naast maaltijden en boodschappen ook andere producten mee, zoals bloemen en serviesgoed.
Omdat de vraag vanuit de markt continu aan veranderingen onderhevig is, zullen onze bestaande concepten steeds verder worden uitgebreid, waar nodig verbeterd of vernieuwd worden. Innovatie en maatwerk staan hierbij voortdurend centraal. Daar zijn we met meer dan 900 betrokken medewerkers dagelijks mee bezig. U gastvrij, wij gastvrij, we gaan iedere dag weer voor de laatste puntjes op de i.

Alles naar wens: totale tevredenheid
Voor onze klanten willen we de trendsetter zijn die hun wensen waarmaakt. Die zo maatschappelijk en duurzaam mogelijk onderneemt, en verrast met nieuwe innovatieve concepten en verbeteringen. Dat recept krijgen ze bij Huuskes geserveerd. Al sinds 1956.

Bezoek: http://huuskes.nl/


Telesuper

 

Telesuper ontzorgt kleinschalige zorginstelling

Als kleinschalige zorginstelling of woongroep met kleinschalig wonen, kunt u bij Telesuper terecht voor een compleet assortiment artikelen dat u op uw afdeling gebruikt. We leveren een compleet assortiment dat tevens verkrijgbaar is bij supermarkten: vers, diepvries, DKW en non-food, aangevuld met een assortiment grootverpakkingen. Dit hebben wij aangevuld met ambachtelijk bereide convenience food van kwaliteit, zoals onze maaltijdcomponenten en geportioneerde kant-en-klaarmaaltijden. Daarmee zet u snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd op tafel. Ook voorzien wij in gegaard en rauw geportioneerd vlees van slagerskwaliteit. Telesuper kan per stuk leveren en hanteert prijzen die flink lager zijn dan bij de traditionele groothandel. Tot slot wordt ons assortiment nog aangevuld met non-food en foodservice artikelen voor grootverbruik. Telesuper is dé supermarkt voor kleinschalige zorg, met het totaalassortiment dat u nodig heeft.

Sinds enkele jaren vervangt het kleinschalig (thuis) wonen de gezamenlijke woonvoorziening zoals die bestond in de vorm van het bejaardentehuis, verpleeghuis of verzorgingstehuis. Dit is een trend waarbij ook een boodschappen leverancier hoort die kleinschalig levert. Dat is een gespecialiseerde discipline die Telesuper al jarenlang beheerst.
Bewoners van een zorgvoorziening met kleinschalig wonen, hebben vaak specifieke eisen of wensen voor hun dieet. Telesuper heeft een gespecialiseerde adviseur met een achtergrond als instellingskok, die u vakkundig adviseert over de concrete dieetwensen en voedingswensen van uw cliënten. Daarnaast helpt Telesuper bij het zoeken van recepten en kunnen de ingrediënten voor deze recepten snel en makkelijk toegevoegd worden aan de online boodschappenlijst.

Door ons geautomatiseerde magazijn kunnen onze medewerkers snel en efficiënt uw bestelling verzamelen en verzenden. Wij bezorgen met eigen geconditioneerd transport op locatieniveau. Dit kan tot in elke keuken, voorraadkast, koelkast of vrieskast. Uw boodschappen bestelt u online via onze webwinkel. Hier kunt u met uw persoonlijke boodschappenlijsten en tal van andere mogelijkheden snel een bestelling plaatsen.

Wij bedienen op elke locatie en elke individuele woongroep tot in de keuken. Om zo te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van verzorgenden en bewoners. Dit vertaalt Telesuper in een dienstverleningsovereenkomst waarin ook de dagen en tijden van levering worden vastgelegd. Op deze manier is Telesuper uw boodschappen leverancier op maat en wordt u als zorginstelling ontzorgt.

Zie ook : www.telesuper.nl


totaalVERS

Je Proeft het aan alles!

Als regionale totaalleverancier leveren wij naast vers- en maaltijden ook een compleet pakket aan diepvries, droge kruidenierswaren, non-food en boodschappen.

Omdat de markt, de eetgewoonten en de samenstelling van ons klanten steeds veranderd, hebben wij voor onze klanten een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende artikelen samengesteld. Deze kunnen op locatie-, huiskamer- of zelfs op keukenkastniveau aangeleverd worden.

TotaalVERS
Familiebedrijf TotaalVERS was oorspronkelijk een agrarisch bedrijf in de polders van Poortugaal. Eind jaren zestig werd gestart met de verkoop van eigen geteelde aardappelen, groenten en fruit. Onder invloed van de snel veranderende markt, heeft het bedrijf zich vanaf 2005 onder de naam TotaalVERS ontwikkeld tot een regionale totaalleverancier op het gebied van eten & drinken voor Zorg&Welzijn klanten in Zuid-Holland en omstreken.

Bewust en eerlijk
Regionaal inkopen en verkopen is een bewuste keuze van TotaalVERS. Wij halen onze producten nog steeds uit de buurt van Poortugaal en omstreken. Zoals het vlees van onze ambachtelijke slagers die zelf bij de boeren in de omgeving het vee bekijken en daarna het beste vlees selecteren en aardappelen, groenten en fruit van boeren die wij persoonlijk kennen en die net zoveel liefde voor hun vak en voor mooie producten hebben als wij.  Producten uit de eigen regio worden steeds populairder. Da’s niet gek: ze zijn lekkerder, zitten boordevol vitamines en zijn elke dag vers. Landvers noemen wij dat bij TotaalVERS.
Maaltijden en boodschappen
Bij ons kunt u uw boodschappen combineren met andere bestellingen. Bijvoorbeeld met onze maaltijden in multi-portion verpakkingen op basis van een uitgebreide en uitgebalanceerde menucyclus die de diëtiste van TotaalVERS voor u samenstelt. Dat is wel zo prettig want uw werk wordt steeds complexer. Wij begrijpen dat en helpen u daarom graag om het u zo makkelijk mogelijk te maken. U bent dan in de gelegenheid om tijd en kosten te besparen en kunt al uw aandacht richten op het gezond en lekker bereiden en nuttigen van de maaltijden voor uw gasten.

De TotaalVERS Webshop
Iedereen heeft er een: PC, tablet of smartphone. We kunnen bijna niet meer zonder. Daarom kunt u bij ons al uw zaken volledig online regelen. In de gebruiksvriendelijke webshop heeft u 24/7 toegang tot ons gehele assortiment.

Maaltijden bestellen per persoon op basis van uw eigen portiegrootte, of gemakkelijk op basis van meer dan 80 gerechten onze module zelf koken gebruiken waarbij TotaalVERS op basis van het door u doorgegeven personen de ingrediënten voor uw maaltijd samenstelt inclusief de bereidingswijze. Ook kunt u gewoon in ons assortiment shoppen, ons totale assortiment bestaat uit niet minder dan 25.000 producten. Nee is niet te koop.

Met het budgetbeheersysteem binnen de webshop houdt u samen met de professionals van TotaalVERS nauwgezet de vinger aan de pols en voorkomt u overschrijdingen. U bepaalt vooraf de financiële kaders en kunt met het budgetbeheersysteem tot op het niveau van de keuken, een afdeling of zelfs huiskamer alles volgen. Zo weet u of bestellingen binnen de afspraken blijven en hebt u altijd direct overzicht of u binnen uw begroting blijft. Dat is een rustgevende gedachte.

Onze kwaliteit, flexibiliteit, service en mentaliteit blijkt vaak de basis voor een vruchtbare samenwerking. Heeft u ook interesse in een samenwerking met een regionale totaalleverancier gebaseerd op partnership? Neem dan contact op met TotaalVERS op nummer 010-501332 en vraag naar Niels Burgler of Martin van der Leer.

 

 


CHEF MARTIN

 

Precies wat u wilt! 

Het perfecte alternatief  voor zelf koken

Geniet ervan!
U wilt zoveel mogelijk van het leven genieten. Daarbij hoort ook lekker eten. Maar u heeft niet altijd zin, tijd of gelegenheid om zelf te koken. Daarom biedt Chef Martin het perfecte alternatief, met een speciaal ontwikkeld assortiment overheerlijke maaltijden voor thuis. Vriesvers geleverd, dus veilig, lang houdbaar en boordevol smaak, vitamines en voedingsstoffen. Daarmee zet u in een mum van tijd iets goeds op tafel, op elk moment dat u wilt.

Bestelgemak
De maaltijden van Chef Martin – u kunt kiezen uit maar liefst 95 verschillende! – bestelt u heel eenvoudig via Albert Heijn Online. Natuurlijk kunt u daar ook meteen uw andere dagelijkse boodschappen bestellen. U krijgt uw bestelling direct de volgende dag thuisbezorgd. Over gemak gesproken…

Chef Martin weet wat goed eten is
Wat deze maaltijden helemaal extra vertrouwd maakt, is het feit dat Chef Martin al vele jaren specialist is in het ontwikkelen van hoogwaardige maaltijden voor onder meer de zorg.  Wij hebben veel specifieke kennis en ervaring en staan u graag terzijde met deskundig (voedings)advies, ook bij speciale dieetwensen.

Ontdek het zelf
Bent u nieuwsgierig geworden? Ga dan voor het complete assortiment (en uw bestelling) naar ah.nl/chef-martin en ontdek hoe lekker het leven kan zijn.


EETGEMAK

 

De meest veelzijdige koelverse maaltijden vindt u bij Eetgemak.

Ontzorgd worden met koelvers maaltijden op maat. Dagelijks vers, met de beste grondstoffen, passend binnen elke dieetwens. Van deskundig advies en het samenstellen van speciale menu’s tot logistiek en levering; dat is het maaltijdenconcept van Eetgemak.  Zo zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan eten.

Voor ieder wat wils

Met een uitgebreid assortiment van meer dan 24.000 artikelen biedt Eetgemak voor ieder wat wils. Biologisch, vegetarisch, Multi-Culti, natriumarm of lactosevrij; onze keukens bereiden het dagelijks vers.
Wij houden rekening met alle denkbare voedingsgewoonten, diëten en consistenties zodat ook echt iedereen kan mee-eten . Naast het bieden van maaltijdconcepten die passen bij uw organisatie, richten wij ons ook op productontwikkeling en voedingsadviezen. Altijd met aandacht voor de wensen van u en uw gasten of cliënten. Door een ruime keuze aan verpakkingsmogelijkheden zoals portie-, multi- en bulkverpakking, heeft u de vrije hand bij het samenstellen van maaltijden en de flexibiliteit om producten te kiezen die aansluiten bij de wensen van uw organisatie.

Wij leveren aan:

– Ziekenhuizen

– Verpleeg- en verzorgingsorganisaties

– Thuismaaltijdorganisaties voor de extramurale markt

– Horeca en cateraars

– Bedrijfskantines

– Kinderdagverblijven en scholen

Daarom Eetgemak:

– Ambachtelijke kwaliteit door gebruik van verse ingrediënten en unieke productiewijze

– Uitgebreid assortiment maaltijden en verpakkingen

– Snel en eenvoudig online bestelsysteem

– Inzichtelijk kwalitietsbeleid, productspecificaties en bacteriologsiche rapporten

– Volledige vrijheid in menucycli en maaltijdcombinaties

– Multi-Culti en biologsich assortiment

– Van A tot Z ondersteuning bij implementatie

– BRC 7A certificering garandeert hoogste kwaliteit van voedselbereiding en kwaliteitsbeheersing

 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij brengen de mogelijkheden graag voor u in kaart. Kijk op www.eetgemak.nl of bel ons op 071 408 4140, wij helpen u graag verder!


 

Food Quality Research

 

 

De waarde van voedingswaardekwaliteit.

Karel Laheij van Food Quality Research heeft een passie: het inzichtelijk maken van de voedingswaardekwaliteit van maaltijden en maaltijdcomponenten voor maaltijdproducenten en verstrekkers. En natuurlijk voor de eindgebruiker.

 

Haast onbegonnen werk…

Alles wat we moeten weten over de voedingswaarde is toch te vinden op etiketten en verpakkingen. Waarom dan nog een informatiesysteem erbij? Laheij: “De huidige voedingswaarde-informatie is ingewikkeld en het is voor iedereen in de zorg lastig te beoordelen of de dagelijkse maaltijd wel werkelijk een goede maaltijd is. Er is vaak weinig inzicht in de voedingswaarde en met name in de voedingswaardekwaliteit. En dat is essentieel voor goede zorg. Voedingswaarde Check biedt dat inzicht wel. ”

 

Een voedingswaardekwaliteit-keurmerk?

Voor wie is en wat is Voedingswaarde Check? “Voedingswaarde Check is er voor maaltijdproducenten die zorgprofessionals en hun cliënten inzicht en transparantie willen bieden.” zegt Laheij. “Voedingswaarde Check geeft een eenvoudig visueel ‘rapportcijfer’ aan de voedingswaardekwaliteit. Noem het een keurmerk. Het rapportcijfer wordt gegeven na een onafhankelijke en objectieve analyse van het vet-, koolhydraten-, voedingsvezel-, eiwit- en zout/natriumgehalte. Bovendien beoordelen wij de balans van nutriënten in een maaltijd, alles altijd op basis van de Richtlijnen Goede Voeding 2015 en de Richtlijnen Schijf van Vijf 2016.”

 

Betere zorg en een patatje-met…

Het budget voor voeding in de zorg is beperkt. Is het niet te krap voor maaltijden met een hogere voedingswaardekwaliteit? “Dat is waar, het budget is krap. Het is echter ook bewezen dat goede voeding de zorgkosten verlaagt. Een betere en bewustere keuze in voedingswaardekwaliteit vermindert het risico op ondervoeding en verbetert de kwaliteit van de zorg als geheel. Achteruitgang van zorgafhankelijke mensen wordt eerder voorkomen, het herstelproces, bijvoorbeeld na een operatie, gaat sneller. Voedingswaarde Check faciliteert die betere keuze. Wat overigens niet wil zeggen dat elke dag een maaltijd met de allerbeste voedingswaardekwaliteit gegeten moet worden. Het advies is om 4 dagen maaltijden met minimaal 4 sterren, 2 dagen 2 tot 3 sterren en 1 dag 1 ster aan te bieden. Dus een patatje-met kan best een keer.”

 

“Koop geen kip maar koop eiwitten.”

Heeft u een advies voor de voedingsverantwoordelijken in de zorg? “Ja zeker: koop geen kip maar koop eiwitten! Het verschil in voedingswaardekwaliteit tussen een plofkip en een goed kipfiletje is enorm. En dat geldt voor alle maaltijden: koop in op voedingswaardekwaliteit. Met Voedingswaarde Check wordt dat makkelijk. En maaltijdproducenten zou ik willen vragen: maak dat inzicht in voedingswaardekwaliteit bereikbaar voor de zorg. Toon transparantie. En hanteer Voedingswaarde Check ook als tool voor het optimaliseren van maaltijden. Een aantal toonaangevende maaltijdproducenten laat de voedingswaardekwaliteit al onafhankelijk waarderen door Voedingswaarde Check.

 

App

“Iedereen, ook de supermarktklant, kan de voedingswaardekwaliteit van een product online opvragen. Voedingswaarde Check is natuurlijk met name een tool voor (zorg)professionals. Voor hen en de maaltijdproducenten is er een site of een app. Daarmee wordt kiezen eenvoudig en verantwoord.”

 

Informatie over Voedingswaarde Check voor maaltijdproducenten en verstrekkers: www.voedingswaardecheck.nl.


 

 


ECOLAB

Ecolab is de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën en diensten. Over de hele wereld kiezen bedrijven in de foodservice, voedselverwerking en horeca markten, de gezondheidszorg, de industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten om hun omgeving schoon en veilig te houden, om hun operationele efficiëntie te optimaliseren en hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.
Al meer dan 90 jaar, werken we achter de schermen om voedsel veilig te houden, om de verspreiding van infecties te voorkomen en om vitale bronnen te beschermen. Met als doel de bevordering van veilig voedsel, het onderhouden van schone omgevingen, het optimaliseren van water- en energieverbruik en het verbeteren van de operationele efficiëntie. En vandaag doen we meer dan ooit tevoren.
Ecolab levert We leveren van schoonmaak middelen en systemen waardoor we dagelijks een schoner, veiliger en efficienter werkomgeving creeren. Hierbij speelt waarin de Ecolab TM vertegenwoordiger een cruciale rol speelt. Wij weten wat u bezig houdt door er te zijn!
Bij ons kunt u terecht voor professionele oplossingen specifiek ontwikkeld voor alle mogelijke schoonmaaktaken, waaronder vaatwas, keukenhygiëne, wasgoed, housekeeping, gebouwenonderhoud, handhygiëne, …
Door innovaties als ons baanbrekende Apex vaatwassysteem realiseren wij voordelen voor onze klanten op het vlak van waterbesparing, energie vermindering, voorzien van producten die veiliger zijn in het het gebruik en ergonomischer zijn voor het personeel op de werkvloer.
Omdat we nauw samenwerken met onze klanten, hebben we een buitengewoon inzicht in de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Dankzij regelmatige service bezoeken ter plekke en de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat alle schoonmaaktaken steeds vlot en efficiënt gebeuren. We helpen onze klanten meer te doen met minder door middel van een op maat gemaakte en persoonlijke aanpak. Want het succes van onze klanten is ook ons succes.
Als een betrouwbare partner op meer dan 6000 klanten locaties verspreid over heel Nederland leveren we een consistente onovertroffen service en dat niet alleen in Nederland, maar bijna overal ter wereld. Wij gaan de uitdagingen van een wereld in verandering aan met expertise en innovatie. Wij ondersteunen wat van fundamenteel belang is voor de kwaliteit van het leven, vandaag en morgen.

Meer lezen bezoek de website van Ecolab


 

 

TOPBAKKER

 

In april van het jaar 1985 startten zeven bakkers een samenwerkingsverband. Ze willen een vuist maken tegen de opkomende industriële bakkersmarkt en hun groeiend aandeel binnen de retailbedrijven voor brood en banket.
De zeven grondleggers waren ambachtelijke bakkers uit het hele land: Las (Oss), Nugteren (Ridderkerk), Hogenaar Zoetermeer (Westerschouwen), De Jong (Bolsward), Casteleijn (Krimpen aan den IJssel), Kleijer (Voorthuizen) en Sellink (Meddo). Zij wilden zich met hart en ziel kunnen toeleggen op hun vak, het maken van heerlijk, ovenvers brood en banket, maar zagen ook de noodzaak van samenwerking en krachtenbundeling. Jan Dijkstra-verkoper pur sang – werd aangesteld als directeur. Hoewel de activiteiten in die tijd nog redelijk kleinschalig waren, legde Dijkstra vanuit zijn kantoor in Putten in deze periode de basis voor het latere succes van Top Bakkers.
In 1997 nam Wim Doedens het stokje van Jan Dijkstra over. Hij zorgde samen met zijn team voor een flinke professionaliseringslag. Omdat inmiddels duidelijk was dat de industriële markt zich binnen de grootschalige retail een sterke positie had verworven, ging Doedens zich – met succes – oriënteren op nieuwe klantgroepen zoals cateraars, hotels, de institutionele markt en de kleinschalige retailbedrijven. Hij maakte goede contractuele afspraken met bakkers en klanten en legde de kwaliteitslat hoger.
Vanaf 2008 zette directeur Patrick Tissen deze lijn door. Hij gaf verdere invulling aan het begrip ‘klantgericht denken’.
Medio 2013 nam Peter van Strien het stokje van Patrick Tissen over. Hij richtte zich met de bakkers met name op lokaal – herkomst – en duurzaam.
Eind 2015 heeft wederom een directiewisseling plaatsgevonden. Wim Doedens en Patrick Tissen keerden terug in de directie. Deze directie streeft er sindsdien naar om de bestaande marktsegmenten verder te positioneren en hierop in te spelen met vernieuwende concepten en distributie modellen. Hierbij staan ondernemerskracht, productkwaliteit en passie van de ambachtelijke bakker centraal. Met de Top Bakkers professionals en het uitgekiende bakkersnetwerk speelt zij momenteel nog slagvaardiger in op de snel ontwikkelende markt en logistieke stromen.

Homepage